måndag 9 november 2009

En riktig röjarhelg!

Tja, inte röjarhelg som i fest, utan röjarhelg som i rensning/röjning! Betydligt nyttigare eller hur? Och så mår man ju så bra efteråt också...=)*

I fredags kom äntligen vår nya hylla, Stringhyllan, klassikern som designades 1949, och som ännu idag produceras. I och med det så skulle jag äntligen kunna ta tag i lådorna med böcker och diverse som stått ute i hallen sedan i somras, när vår vardagsrumsrenovering började.

"före"
(i-lands) "Problemet" var bara att den förra bokhyllan vi hade rymde så väldigt mycket mer, och var gör man av allting..?


hallen uppe efter rensning
Så det fick bli en liten rensning av framförallt bokhyllan på kontoret, vi gick igenom de flesta mappar och en del pärmar och det slängdes rejält! Skönt! Men även bokhyllan uppe i hallen/tv-rummet fick sig en rensning så utrymme frigjordes.  Ser ni att jag försökt placera böckerna efter färg på bokryggarna...

Så här blev Stringhyllan. Skall snart visa lite fler bilder från vardagsrummet, men vill egentligen att det skall bli helt klart först. Fast då får ni ju vänta förstås...här skyndar vi långsamt...=)

*Ja, nu är jag inte klar i och för sig, och dessutom så har jag så ont i halsen idag så jag vet inte vad, så så där värst bra mår jag inte egentligen....kanske hade varit bättre med en rejäl Whiskey ändå...=)

3 kommentarer:

 1. Himla snyggt med färgordning. Själv kör efter storlek och så försöker jag med att sortera efter författare!
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Skönt när man har gjort en sån röjning iallafall. Jag vill också renovera vissa ställen. Kram Lena/isis

  SvaraRadera
 3. Snyggt och visst är det skönt med ordning och reda, men tyvärr slänger man in den ena boken efter den andra och glömmer att rensa ur ibland ;)
  Hmm..kanske höstmörkret ger mer tid för städ och röj överlag, för mina köksskåp har fått sin genomgång och det är alltid kul att ha det gjort.
  Må gott! /Bea

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...