söndag 22 november 2009

Söndag

och hemma igen, från en rolig shoppingresa till Stockholm med systrarna. Vi hade som vanligt roligt och fick en hel del med oss hem...=)


Idag är det liten bakdag, det lackar ju mot advent och då måste det finnas saffransbullar. Pepparkakor brukar få vänta till Lucia - annars tar de ju slut till jul....=) Lussekatterna tar ju visserligen slut de med men det kan jag baka några omgångar.
En vecka till advent - mina tjejer kunde inte vänta så i deras rum är det tomtar och juldukar...själv väntar jag tills på lördag!
Hoppas ni har en skön söndag!

7 kommentarer:

 1. Mysigt med en shoppingresa till Sthlm dessa dagar före advent. Håller på att adventsstäda för fullt, sytt nya köksgardiner och gjort en hel del pynt. Måste ju ta igen det jag förlorade förra året när jag fick tillbringa sjuveckor före jul på lasarettet. Saffransbröd och pepparkakor får vänta, vi far till Spanien nästa lördag och kommer hem 2:a advent, så bakandet får bli då men onekligen ser det väldigt gott ut med lussekatter.
  Ha en bra vecka
  Kram Susanne/Manitou

  SvaraRadera
 2. Men vad duktig du är som bakat! Egentligen är det bakväder men jag fick allt städa idag istället :)

  Amaryllisstödet har jag köpt i blomsterbutik, det är en lång spiral och är perfekt att stödda de långa, svajande stjälkarna med. Ha det gott :)

  SvaraRadera
 3. Gott ,,med hembakt,,kollade in lite längre ner i bloggen din,,finty det blir när du fixat möbler vita,,jag är sugen att göra det här hemma ,,men får lite ångest för jag har många möbler som jag har lutat av ,,för 20 år sedan,,det var ju lite jobbigt,,men jag är så förtjust i det vita,,fint ,,ska nog våga.
  Tack för rundvandringen på TB,,vad kan vara mysigare än öppna trädgårdar i grådaskigt inne höstväder..
  ha en go kväll mvh Monica på Pepparbacken=)

  SvaraRadera
 4. Roligt med en liten minisemester med systrarna!
  Härligt med lussekatter. Ja, det börjar bli dags. Får väl se om jag får "tummen ur" i veckan. Lite julljusstakar ska i alla plockas fram. Adventsljusstaken gjorde jag i ordning i lördags. Har köpt sådana där adventssiffror och vita blockljus och satt i en avlång zinkkruka. Kul att ändra lite. Annars ska jag nog inte ta fram allt pynt i år.........tror jag inte i alla fall. Får väl se om barnen får med på det;-)
  Ha det så fint. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Hej igen! Kika in hos mig så får du en lite "belöning". Kram

  SvaraRadera
 6. Jag har också bakat saffransbröd. Pepparkakorna väntar jag med en bit in i december. Det är mest barnen som bakar pepparkakor här.

  Jag ska försöka plocka undan lite hemma under veckan och sedan ta fram adventsbeslysningarna till helgen. Det är en mysig tid vi har framför oss!

  SvaraRadera
 7. Du har fått nåt av mej. Ta en titt. /Siv

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...