torsdag 4 februari 2010

Snö

Snö på fikatrappan. Pionen är inklädd i grankvistar.
Nu måste väl även jag skriva ett inlägg om snön. För den här vintern går väl till historien, om tio år pratar vi nog om vintern -10, tror ni inte?
Normala vintrar brukar ju börja så här års, typ i februari. Men i år har vi redan haft en lång period med riktig vinter, så nästan barnen börjar tröttna till och med, min minsta sa till och  med häromdan; att nu ville hon att snön skulle gå bort...(hon fick en sparkcykel i julklapp, kan vara den som hägrar)
ännu mer snö på trappan, pionen har det gott under snön.
Fast jag tycker faktiskt om riktiga vintrar! Visst längtar jag till våren, men handen på hjärtat, vad är alternativet nu i februari? Jo mörkt, kladdigt, regn, lite snö någon dag, som följs av slask, smutsig snöslask, ruggigt....
Nej, snön och kölden gör ju att det blir vitt och fräscht, så i väntan på den riktiga våren så är det helt ok. Fast mer snö behöver vi väl kanske inte nu... Det jobbiga, om jag nu får gnälla lite, är att jag inte vet vart jag skall göra av all snö som måste skottas bort, det är ju "fullt" på högarna...
Här är en som gillar snön, Diva snart 1 år.
Så här liten var man i april i fjol..
Nej, nu skall jag väl ut och skotta igen.... Ha det!

4 kommentarer:

 1. Du har helt rätt, hellre snö än slask men det behöver inte komma mer nu. Här har vi tur, goa grannen kommer med sin traktor och plogar garageinfart/nedfart/parkering så det är bara gången in vi behöver handskotta . Diva ser verkligen ut att gilla snön och så fin hon är, en riktig snygging.
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Jag som brukar ha snödropparna långt komna vid den här tiden (i normala fall) vill också att snön försvinner - NU!

  SvaraRadera
 3. Inte mer snö o SOL tack.
  Varför får vi inte som vi vill?
  Idag slipper vi skotta i alla fall, men så är det GRÅTT
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 4. Tänker inte ge mig in i mer snösnack, nu får det vara nog. Jag hatar snö och kyla!
  Däremot kan jag kommentera den underbart söta lilla valpen och mysiga unghunden hon blivit. Tänk när Penny var så ung. Fast samtidigt kan det ju också vara lite jobbigt, det där första året, Jag tröstar mig med det!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...