tisdag 30 november 2010

Sista höstdagen...

Sista november vilket innebär att hösten är till ända...vintern har ju i och för sig redan satt igång med vitt överallt. Om Anders braskar så skall julen slaska enligt gammalt talesätt, men jag tror nog att snön ligger kvar, den känns liksom permanent på något jobbigt vis..:o) men det är nog förra vintern som ännu är kvar i minnet.


Vi tröstar oss med en god kaka till kaffet! Dom här supergoda muffinsen hittade jag inne hos Söta saker, en blogg som jag bara måste rekommendera! Såå mycket gott finns det där inne, och just nu kan man dessutom vinna en fin bok, om man har turen på sin sida! Muffinsen heter Vita chokladmuffins och det skulle visserligen vara hallon på toppen, men det hade jag inga, men det gick ju lika bra med björnbär. Underbart sega och goda var dom i alla fall!

5 kommentarer:

 1. Så gott det ser ut!!! Suckar över vädret jag också och ska trösta mig med en tur till bloggen du tipsar om:)

  SvaraRadera
 2. Ja, vilken jäkla vinter va!
  Tack för tipset. Jag ska genast kika in till henne.
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. mums!! vad dom så goda ut
  Ja vintern känns permanent här i söder med, har med svårt att de ska töa bort till jul.,,men man vet inte med vädrets makter.
  ha en go onsdag kram Monica

  SvaraRadera
 4. Får man smaka en sådan på torsdag tro?
  SÅ fin kopp! (vem har du fått den av? :-)
  Vill också ha!
  Kram Namnen

  SvaraRadera
 5. ...hörde på lokalradion igår att förra året hade vi vinter i 100 dagar(!) från Lucia. Då är det lite skrämmande att vi fått vintern ÄNNU tidigare i år, ska det bli 120 dagar i år!?

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...