lördag 12 februari 2011

Vintern igen...




När nu vintern rasar som värst utanför husknutarna så får man ta vara på det som är bra med den årstiden - leva här och nu heter det visst...:o) Och något jag njuter mycket av den här årstiden är förstås Tulpanerna!  Dom är förhållandevis billiga, så jag brukar unna mig en bukett i veckan. Och eftersom dom håller en hel vecka så står det oftast en bukett här på bordet hos mig. Så här ser veckans bukett ut!

8 kommentarer:

  1. Ja nu är det vinter igen.Tulpaner är bara så underbart vacker.Ja dom brukar jag också frossa i för dom finns så liten tid.Önskar dej en härlig lördag.Varm kram Rita ♥

    SvaraRadera
  2. Ja denna vinter,,igår jagade jag vantar till lillkillen,,för hans sprack i sömmen(hans händer har tydligen växt) men vi hittade inga,,dom är slut,,pga den långa vintern,,suck!jacka hittade vi till honom för halva priset och det var bra för hans gamla är för kort,,men i denna snöyra som var här igår,,så fick jag med glädja mej och familjen med bukett med tulpaner,,för visst längtar jag med till våren. Fint det är i ditt kök, så ombonat och mysigt.
    ha en go lördag kram Monica

    SvaraRadera
  3. Pratade med vänner på gotland igår,usch vilket väder.Isgata norr om Visby,snöslask i Hemse.
    Vi fick lite snö o glashalt på vägarna inatt.

    Denna vecka har jag gula tulpaner tillsammans med blåbärsris på bordet.
    Ha det gott vännen.
    Kramiz

    SvaraRadera
  4. Härligt med en sån jättefin bukett med tulpisar, jag ska nog försöka köpa en i morgon när vi ska till Klinte och handla - om det finns någon. Fast det är en handelsträdgård som leverar blommor till ICA Nära i Klinte, så man kan ju ha tur!

    SvaraRadera
  5. Jättefin tulpanbukett, ser så vårlig ut! Härligt med vackra blommor att njuta av inne nu när vintern slog till igen med massor av snö! Det ser så mysigt och fint ut i ditt kök!
    Ha en mysig och fin lördagkväll!
    Kram Margot

    SvaraRadera
  6. Visst är det härligt med en tulpan bukett lyser upp i vintermörkret//Britt

    SvaraRadera
  7. Jag gör oxå så. Alltså köper tulpaner till varje helg nu. Det känns gott att ha en ny fin bukett på bordet till fredan.
    Jag gillar färgerna i din inredning. Du har så fint! Ha en bra fortsättning på helgen.
    Kram Åsa.

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Visst är det underbart att frossa i tulpaner nu!!

    Trevlig sida du har!

    Kram Annica

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!