måndag 16 maj 2011

Visst är det hemtrevligt med katter!


Tack för alla goa kommentarer om köket! Kattälskare som jag är, kunde jag inte låta bli den här skylten när jag köpte gardinerna vid Gårdsromantik, tyckte den var lite kul. Har inte vågat sätta upp den bara, maken är väl inte riktigt lika galen i katter som jag (oups, det var visst en rejäl underdrift...). Skall väl göra ett förtydligande angående makens hemkomst också, när jag skrev "kommer hem alldeles snart" så menade jag om ca en och en halv vecka, vilken känns som alldeles snart i ett halvårsperspektiv...men allting är ju relativt! Skall också påpeka att han haft två hemresor under det här halvåret, så visst har vi setts. Icke desto mindre är det skönt att få hem honom till Sverige nu, för gott.


Idag fick jag en ledig måndag, pga stängd skola och fritids. Men barnen, dom försvann till olika kompisar, så då passade jag på att putsa fönstrar och tvätta bilen. Så nu vet jag varför det droppar regn på rutorna - det är min förtjänst! Hade också tänkt klippa gräset, men det får vara nu när det blev vått.

10 kommentarer:

  1. Haha ja visst har vi bra smak? ;)) Västergården funkar alltid =)
    Tuff skylt även om jag och katter inte går ihop =((
    Nu ska jag kika vidare vad ni gjort om =)) gillar vad jag ser =)

    Kram Fia

    SvaraRadera
  2. Den var ju snitsig. Skulle jag vilja ha också...Kram

    SvaraRadera
  3. Härlig skylt, den skulle passa här hos mig. Ha en fin kväll/Gela

    SvaraRadera
  4. Vilken mysig skylt, skulle passa bra här också! Skönt för dig att du fick en ledig dag idag, jag var tvungen att jobba eftersom gymnasiet inte var lediga och skulle ha mat och likaså alla lärare! Men nu längtar jag efter sommarlovet, ska bli så skönt!
    Har beundrat ditt kök i förra inlägget, så fint det blev! Förstår att det måste kännas mycket bra att få hem maken efter så lång frånvaro!
    Ha det gott!
    Kram Margot

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig katt du har.. ser så himla fin och gosig ut, och skylten vad säger man den är ju jättefin och rolig..helt i min smak. Ditt kök har blivit såå himla fint, längtar tills mitt blir klart, det har varit lite stiltje med det ett tag men det kommer väl igång snart igen. Skönt att få hem maken snart kan jag tro.. tufft att vara ifrån varandra så länge, men vet man att det är en begränsad tid går det väl an.
    Ha en bra vecka.. kramiz/Moa

    SvaraRadera
  6. Vilken söt kisse som sover gott i fina stolen :)
    Det känns säkert bra att maken kommer hem och kan dela vardagen med dig!
    Ha det gott! /Bea

    SvaraRadera
  7. Ett hem är ganska tomt utan en katt! ;-)

    Kram
    Sari från Puumuli

    SvaraRadera
  8. Ojoj, vad frun ska baka nu........det blev jättefin i köket, även om jag väl inte kan hålla med om skylten ;-)) Jag är nog mer inne på din makes linje....
    Vad skönt att han snart är hemma för gott! Förstår att det har varit tråkigt att han varit sååå långt borta. Kram Anette

    SvaraRadera
  9. Jag gillar ju katter också, så skylten är helt OK!
    Har läst tillbaka lite och tittat på ditt fina kök. Sätt du upp skylten på en riktigt prominent plats, din gubbe måste ju bli så otroligt nöjd och glad över köksomvandlingen att han tycker den är jättsnygg!!

    SvaraRadera
  10. Vilken fin skylt o det stämmer ju verkligen!
    Tycker det är supermysigt med katt o saknade det så när vi bodde i lägenhet!

    Ha det bra!

    Kram Liza

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!