lördag 11 juni 2011

Nu börjar det...





...vadå? Pionsäsongen förstås - den ljuvligaste av dom alla! Ja, egentligen har den redan börjat, med buskpionen i maj och bondpionen för någon vecka sen - nu är det högtid/grande finale med doftpionerna!
Nu skall jag "plåga" er med ett inlägg om varje sort jag har. Först ut är denna rosa skönhet, som jag tyvärr inte vet namnet på. Den har jag fått som present och enligt etiketten skulle den vara röd..Nåja det gjorde inte mig ett dugg då jag älskar rosa :o)

Tack för goa kommentar i förra inlägget! Det känns så tomt här och jag tycker mig se henne hela tiden, särskilt i fönstret där hon brukade ligga eller vid matbacken dit hon kom tassande så fort jag var i köket...

6 kommentarer:

  1. Förstår att det är tomt efter Signe,vet hur stort tomrum en älskad katt lämnar efter sej.Saknaden är enorm,man hör dem flera år efteråt vid de situationer som man förknippar med dom.Min Stina tänker jag alltid på när jag köper hem årets första svenska tomater.hon bara älskade dem.det räkte med att jag sa:Stina- jag har köpt tomater så satt hon på vasken o skulle ha en delad i småbitar.

    Så fina bilder du visar på din pion.

    Ha det gott vännen

    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Hi hi du får gärna " plåga " oss...med underbara pioner.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Ljuvligt! Synd att det inte finns doft här på blogger :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Så nydelig bilder! peonen er en så skjønn blomst! Fargen de du har bilde av en også veldig fin!

    SvaraRadera
  5. Pioner kan aldrig bli en plåga... : )

    SvaraRadera
  6. Oj vad tråkigt med Signe! Det är så otroligt jobbigt när man förlorar ett älskat husdjur!!

    Du är hjärtligt välkommen att plåga oss med pionbilder. Dom är så vackra att man inte kan se sig mätt på dom!
    Jag har ju bara två stycken, en gul mollowsk. och en rosenpion i pallkragslådorna (dom blommade med varsin liten ynka blomma i år) samt en trädpion som jag flyttade i våras - så den blommade inte alls.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!