söndag 19 juni 2011

Renovering pågår...


Just nu ser det ut så här vid min bloggplats. Skrivbordet är tillbakaflyttat en meter så att vi kan komma åt att renovera och bygga badrum. Väggen bakom skrivbordet är nertagen, för att åter kunna byggas upp igen, med regelvirke som skall sitta närmare varandra för att kunna kaklas, och samtidigt flyttade "vi" - läs maken - fram väggen 10 cm, så att badrummet blir lite större och kontoret lite mindre. Varje centimeter i badrummet är av värde, som ändå blir litet med sina 3,5 kvadratmeter.


Här skall jag så småningom ta mig ett bad ;o) Jo, det skall alltså få plats ett badkar, toalett och handfat. I första hand blir det en gästtoalett men jag har saknat ett badkar och så hittade vi ett läckert sittbadkar som fick plats!
Förra veckan rensades detta rum ut, som alltså tidigare har varit förråd. Puh vad grejer man har stuvat in där då... och som nu skulle få en ny plats. Jag hade storrensning i källaren vilket var välbehövligt, ett fullt billass + släp till Återvinningen, samt en halvfull bil till Röda Korset blev resultatet. Så skönt att bli av med allt!  (och nu kan man ju gå på en och annan loppis utan dåligt samvete, eller hur...;o) )
Men allt kan vi inte ha i källaren, så denna renovering kommer att föra med sig ett nybygge av en garderob i hallen, som i sin tur för med sig byte av elementet i hallen till värmeslingor i golvet och därmed även nytt golv. Samt piffning av kontoret förstås, som äntligen kommer att få golvlist vilket det saknat sen vi la in parkettgolvet. Och så piff med nya tapeter och nytt skrivbord. Puh, alltid är det nåt...

4 kommentarer:

 1. Vad roligt att få nytt.
  Undras vad som driver en att alltid vilja ha nya projekt ?
  Men nåt måste man alltid ha på G. :-)

  Ha de bäst !!
  Nilla (Glömsta - små glimtar)

  SvaraRadera
 2. Det ena drar alltid med sig det andra... Badrum i den storleken, 3kvm, hade vi när vi flyttade in i huset och idag undrar jag ibland hur vi fick plats på den ytan... alla fem... samtidigt? "ler"
  Kram gittan

  SvaraRadera
 3. Tack! Visst är det en somrig bukett :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kul att få nytt, men precis som Gittan skriver; Det ena drar med sig det andra! och det känner man ju igen. Förmodar att du - eller din man - tycker det är skönt med det svalare vädret som gör att man orkar med att dona och fixa och "slipper" ligga på badstranden!?

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...