lördag 2 juli 2011

Lördag stundar helgen till!


..och nu visar jag sista pionen i min "pionfamilj". Jag tror att det här kan vara en "Catherine Fonteyn", den är åtminstone köpt som en sådan. Den är sen, den kommer först när dom flesta andra börjat att vissna. Trots att den tillhör en av mina första så blir det aldrig speciellt många blommor, men dom som kommer blir stora. Någon som vet om det är just den pionen?
Nu är det helg och när  ni läser detta så befinner jag mig redan ute i husvagnen. Hoppas ni alla får en fin helg!

12 kommentarer:

 1. Vackert !!

  Hoppas du har det skönt ute i husvagnen.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Underbart.Hoppas att du har det mysigt i husvagnen.Kraaam Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Hoppas det blev en fin husvagnshelg! Tyvärr hittade jag inte den pionen i mina böcker som jag har med pioner, så jag kan inte hjälpa dig. Snygg är den i alla fall! /Mimi

  SvaraRadera
 4. Åh, hoppas helgen varit och är jättefin. Åtminstone här på västkusten är det varmt, varmt och varmt och emellanåt soligt, annars dis.

  Din pion är absolut underbar, undrar vad den kan heta, det kanske är Catherine Fonteyn, men nånting klingar där bak i mitt lilla huvud att den skulle vara ljust, ljust rosa, men jag vet inte.

  Ja, det var inte mycket till hjälp, inte!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Det är så underbart med pioner!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 6. Den ser ut som min sena pion som precis börjat blomma. Tyvärr har jag tappat lappen på den så jag kan inte heller vara till nån hjälp.

  Vad mysigt att campa. Jag jobbar min sista vecka nu men sen drar vi nog iväg med husvagnen nån vecka. Ska bli så mysigt. Om det nu inte får för sig att bli regn....

  Ha de bäst !!
  Nilla

  SvaraRadera
 7. Fina härliga sommarbilder. Hostan på min sida är en Patriot//Britt

  SvaraRadera
 8. Vilka underbara pioner du har! Jag har ju redan tidigare bestämt att jag ska plantera pioner på Pennys grav (just nu är det massor av sommarblommor och en ljuslykta), men var får man tag på dom!? Har för mig att du importerade dom någonstans ifrån - eller har jag blandat ihop det?
  Måste också påpeka att jag verkligen gillade det du skrev; "sorgen nu är en del av glädjen då..."

  SvaraRadera
 9. Ja nu längtar vi till Burgsvik,o den fina campingen cykelturerna utmed Valarvägen ner till Hoburgen o Maistregården.

  Hoppas du får en fortsatt skön semester.

  Kramiz på dej vännen

  SvaraRadera
 10. Så himla vacker bild, på er underbara pion! Kram Johanna

  SvaraRadera
 11. Hoppas du har ett skönt husvagnsliv!

  Vet du, dagen innan du var på Norsta Auren så var faktiskt vi där! Och samma dag var jag också på Sylwis döttrar och köpte de godaste bullarna, tänk om du var där samtidigt!! =)

  Vi hade en jättebra stund på Gotland, men jag är glad att jag inte bestämt något med dig för vi hade med oss en redan övertrotsig sju-åring, en minitonåring, som inte var att leka med. Som tur är varade det bara in på de första dagarna, men ändå... Vi har ju en elvaåring också och med honom upplevde vi inget sånt, men sjuåringen har alla känslorna utanför kroppen nu verkar det som.

  Jaja, det blev långt det här. :) Ha det gott!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...