onsdag 24 augusti 2011

Skolstart

Skolorna började i går, och idag är min lediga dag, så här sitter jag hemma själv i ett tomt hus.  Jag har ju jobbat i en månad nu och barnen - och maken - har varit hemma. Nu är alltså barnen i skolan och maken åkte till "fjälls" i går, så det känns lite konstigt måste jag säga. Väldigt tyst.

Tur man har sällskap vid morgontidningen ;o)
Det finns ju att göra i och för sig. Nu väntar jag bara på inspirationen... Medan jag väntar tar jag nog en kopp kaffe och sätter mig ute på altanen tror jag. Solen tittar fram, så dagen ser ut att bli ganska fin.

10 kommentarer:

  1. Skön start på dagen. Njut av lugnet!

    Hälsar Åsa

    SvaraRadera
  2. Men visst kan det vara skönt ibland när det är tyst och man bara har sig själv att rå om...och fint väder, här regnar det!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  3. Här är det också så tyst.Idag började mina änglar skolan.Här skiner solen.Ska fixa lite mellis för en och en börjar droppa in här hemma.Ha en fin onsdag.Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Ja men så skönt ändå...Hoppas du fick lite sol här är det regn i luften hela tiden...Kramis Gunilla

    SvaraRadera
  5. Katten kan i alla fall konsten att njuta av lugnet. :)

    Ha de bäst !!
    Nilla

    SvaraRadera
  6. Tack :)
    Jaa, jag kan aldrig få nog av växter hihi.
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Tycker det är skönt med lugn och ro, så det låter som en utmärkt dag.
    Ha det bra!
    Camilla

    SvaraRadera
  8. Oj så söt misse. Ser ut att trivas med morgontidningen. Ja det är lite ovanligt med tystnaden när allt drar igång men samtidigt ljuvligt att hösten är på väg. Älskar hösten är väl lite underlig. Ha de gott..

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  9. ...det ser så vansinnigt skönt ut när djuren sover och ser så där otroligt avslappade ut! Men...förmodligen är det så att öppnar du en påse med färska räkor (eller vad han nu gillar som luktar lite) så är han på benen direkt. *fniss*

    SvaraRadera
  10. Vilken fin blogg jag hittade till, underbar header. :) Jag älskar också katter, vi har 2 stycken nevamaskerade (syskonras till sibirisk katt) Vår hona liknar din katt... vad är det för ras?

    Trevlig helg!!

    Sanna

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!