måndag 5 september 2011

Vardagsgott!


Är man riktigt lat nån gång - och det är man ju - och ändå sugen på nåt smarrigt till fikat - och det är man ju titt som tätt -  så finns det nåt som är ännu enklare än äppelpaj. Skär bara äpplen i bitar och stek tillsammans med råsocker och havregryn i  smör....och så serverar man detta till glass. Snabbt och gott!

9 kommentarer:

  1. Oj, så smidigt det lät - och gott! Ska testas, för lat är jag ofta;-)
    /Anette

    SvaraRadera
  2. Åå det lät gott, det ska jag prova. Tack för tipset.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Låter vansinnigt gott och är tydligen väldigt enkelt. Men har man gallsten så faller äpplen genast bort och är man tjock faller smöret, fast tänka på det kan man ju.....

    SvaraRadera
  4. Det hade suttit som en smäck jag som har en vecka med "magsäcksförminskningsdiet" dvs jag dricker bara den här veckan, men nästa, då.....
    Agneta kram

    SvaraRadera
  5. Det låter riktigt snabbt och enkelt!

    SvaraRadera
  6. Ja lat vill jag vara ofta så det receptet ska jag testa, låter jättesmarrigt:)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Åh det passsar en misslyckad bakerska som mig de. Tack föt tipset och dessutom ser de ju gott ut. Kanske kan få till de jag me...

    Kram Lisa

    SvaraRadera
  8. Mmmm det låter gott.Måste testa.

    Kramiz vännen

    SvaraRadera
  9. Såg ditt bloggnamn i Hemlängtans blogglista och tyckte det lät så fint med Rosor och Ruiner. Fin blogg med härliga äppelrecept!

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!