onsdag 9 november 2011

FavoritplatsenDen här fåtöljen - Ektorp från Ikea - är verkligen favoritplatsen här hemma. En plats som vi alla i familjen väljer, om vi sitter ensamma vid teven. Kanske för att man har väggen bakom ryggen och utsikt över resten av vardagsrummet.  Ja, och så är ju fåtöljen skön också förstås!
Fast soffan är inte så dum den heller, här ligger jag gärna med en pläd och katt i knäet...=)
Idag har jag varit ledig - onsdagar är lediga dagar för mig.  Så skönt med ledig dag mitt i veckan! Fast jag har faktiskt inte legat i soffan idag =)  Nej, jag har bland annat börjat rensa i garderober. Vi har lite dåligt med förvaringsutrymmen (om man nu inte räknar källaren, men där vill jag helst bara ha sådant som används sällan, och för övrigt är det faktiskt rätt fullt där nere...) och inte blev det bättre när vi gjorde om förrådet till badrum. Så nu gäller det att vara ännu krassare när man rensar och fundera en extra gång om man verkligen behöver allt. Inte så lätt alla gånger. Nu står det kassar lite här och var, med sorterat som skall till Kupan eller Återvinningen. Än är jag inte färdig så det får stå ett tag till. Men så skönt det är att rensa i röran, och november är en rätt bra rensmånad.  

6 kommentarer:

 1. En härlig hörna har ni och en skön fåtölj är förstås favoriten!
  Visst känner man sig duktig när man rensar i garderoberna!! Och tänk så många tomma galgar det blir... som bara väntar på att fyllas igen!

  Ha det bra.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Ja vilken härlig fotölj! Fin stringhylla har ni också! Japp tycker ocså det är en rensarmånad november o lite..."fixatilllitenyttochså"...Kram på dej Gunilla

  SvaraRadera
 3. Tänk att alla har sådana här
  favoritställen att sitta på.
  På min sitter jag kanske inte så ofta, det är nämligen min soffa vilket gör att det mest blir en
  halvliggande ställning. Gubben har sin soffa mittemot och i den sitter jag nästan aldrig. Om vi har gäster och jag blir tvungen, så känns det enormt konstigt att titta på TV´n från det hållet!

  SvaraRadera
 4. Ser riktigt mysigt ut!
  Mvh Malena

  SvaraRadera
 5. Jättemysigt! Ikea soffor är både snygga och sköna : )
  /Cika

  SvaraRadera
 6. Ser ut att vara en riktigt skön plats! Så skönt det är när man har fått tagit tag i en rensning. Det behövs lite då och då;)

  Kram Susanne

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...