tisdag 22 november 2011

Fem skäl att gilla november


 • Nu behöver man inte klippa gräset mer! Inte för att jag klippt så många gånger i oktober heller, men nu är det definitvt slut för säsongen!
 • Man behöver inte vara i trädgården alls. Hm, låter kanske konstigt att det är nåt positivt, men faktum att även en trädgårdsnörd som jag behöver vila från trädgården ibland. Och efter en säsong är det faktiskt skönt att "stänga till" ett tag.
 • När man bara är inne kan man hinna med dom där projekten som man inte har tid med annars. Sätta in foton i album kanske, rensa i garderober eller nåt annat "skoj..."
 • Jag är inte bara trädgårdsnörd, jag är inredningsnörd också och i november kan man sitta och fundera ut vad man skall hitta på nu i vinter... läsa inredningstidningar och inspireras till nån liten förändring...=)
 • Man tror att det ännu är gott om tid att köpa julklappar...

7 kommentarer:

 1. Du har helt rätt i allt du skriver; Det är jätteskönt att få ägna sig åt inredning inomhus ett tag och "slippa" vara ute. Men...här är det så rörigt just nu att det är nästan olidligt. ALLA - och det var mycket - kontorsgrejor är utplacerade i verkstaden, gästrummet samt matrummet. Sen har vi duschgrejorna som finns i hallen och verkstaden. Idag lyckades vi dock bli av med 5 skåp som en granne kom och hämtade. Underbart!

  SvaraRadera
 2. Det där lät riktigt positivt och härligt. Tid att slappna av alltså. :)
  Kram till dig

  SvaraRadera
 3. Håller med litegrann. Jag älskar att vara ute, året runt, men för att få riktigt mycket energi och lust till våren och trädgård så behövs lite vila och återhämtning. Pyssla inne är lika kul som att pyssla ute fast ibland kan det bli lite dyrt.

  SvaraRadera
 4. Låter som goda skäl:)
  Mvh Malena

  SvaraRadera
 5. Jag köper dina skäl helt och hållet!!
  Fast jag kan tycka att det är rätt rogivande att klippa gräset:)).
  Det blir mer inredningstänk inne nu, fixa lite här och där.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Det är så dags att komma med det nu.....när november snart är slut;-)

  Men jag är fortfarande kvar i september så mitt julpyntade har inte börjat ännu. Blir väl färdigt lagom till sportlovet;-)
  /Anette

  SvaraRadera
 7. Du har rätt! Det enda `måste´som jag har under sommarhalvåret är att hålla gräset i chack. Och det behöver man ju inte nu : ) Annars trivs jag nog både ute och inne året om
  /Cika

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...