lördag 12 november 2011

Nostalgie

Det är den 12 november idag, och se så fin blomma min Nostalgieros - som jag fick i september-  fått. Fantastiskt att rosor kan blomma så här sent! Det är nog den sista rosen för i år här hos mig, så det var ju passande att det blev just Nostalgie! I väntan på nästa säsong får vi tänka tillbaka och minnas alla rosor som blommade i år.

Idag har jag klippt gräset, eller det är väl egentligen löven jag har klippt, istället för att räfsa.  Jag fick bort det värsta lövtäckena och resten får ligga till i vår. Så, nu ställer jag in gräsklipparen för säsongen, skönt =)

10 kommentarer:

 1. Det är härligt med rosor som blommar långt in på hösten! Jag har också några som blommar än! Förra helgen gick jag ett varv med gräsklipparen, sen ställde jag undan den också! Jag borde kupa jord runt mina rosor, men idag har jag inte haft minsta lust att gå utanför dörren då det varit så kyligt och murrigt väder! Får se om jag hittar inspiration att ta itu med kupningen imorgon:)
  Ha en skön helg!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 2. Riktigt vacker ros, man blir så glad när man går ut i trädgården och ser att några faktiskt blommar fortfarande!
  Ha en härlig helg,
  mvh Malena

  SvaraRadera
 3. Vackert! Vi eller rättare sagt maken brukar köra en sväng för att klippa sönder löven. Jag tog in några luktärter idag, för att de inte skulle få frost. 0 gradigt och dimma här hela dagen. Ha det bra!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin ros och att den blommar nu är ju fantastiskt.

  Vi har plus 5 grader idag grått och disigt men vilken höst jag säger då det.
  Det är bara att tacka och ta emot , vintern blir ju inte så lång.

  Ha det gott/Gunilla

  SvaraRadera
 5. Häftigt med en ros i november. Vi har en frostig och hal dag med temperaturer runt nollan. Känns att vintern inte är långt borta nu.

  Ha de bäst!!
  Nilla

  SvaraRadera
 6. Glömde ju säga att jag kollade in Hans ekedahls målningar på nätet, vilka fina fågelmålningar. Jag är ju en liten ornitolognörd jag! Kram!

  SvaraRadera
 7. Så så vacker ros. Helt underbar. Ha en fortsatt skön helg..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 8. Verkligen vacker ros! Det som blommar här hos oss är fortfarande klängrosen `Penny Lane´ - vilket också känns passande i år!

  SvaraRadera
 9. ja guud så fin rosen var,fint namn minsann.. Ja det gjorde gubben ockås med klipparn' bra att mulla ner löven lite..Ha det gott Kram Gunilla

  SvaraRadera
 10. När jag ser din nostalgie så tror jag mer o mer på att det är en sån jag fick istället för den utlovade new dawn från Allers trädgård prenumerationen. Får se till våren hur den beter sig.

  Super snygg!!

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...