onsdag 16 november 2011

Varde ljus


Ni som hängt med på bloggen vet att vi renoverade köket i våras. Köksluckorna och pärlsponten målades och nya tapeter sattes upp. Så här ett halvår efter kan jag konstatera att jag ännu är så nöjd och jag ångrar inte att vi bytte från gult till vitt =)
De här lamporna köpte vi på Ikea i somras, och det är så skönt att få bättre ljus när man lagar mat. Om det är för att jag är äldre/fått sämre syn eller vad det är vet jag inte, men spottarna i taket räckte inte riktigt till längre...

4 kommentarer:

 1. Bra ljus är A och O särskilt när åldern sätter in. Snyggt med ikea lamporna över disk/arbetsbänken. Jag funderar ju på att lacka mina gröna luckor vita, det ser snyggt och fräscht ut. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Så fint ni har!
  Snyggt med hängande lampor ovanför diskhon tycker jag!

  Trevlig kväll!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Gillar också dina hyllor i hörnet vid överskåpen. Visst uppskattar man bra bänkbelysning i köket. Det är nog inte bara åldern;)

  Ha det bra.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Ditt kök är så fint! precis så skulle vi kunna ha det på landet, men huset är min sambos systers och där ska det se ut som det alltid har gjort. m.a.o. ganska så slitet och skappigt efter 40 år utan renovering. ska visa bilderna för "guben"
  Elisabeth

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...