fredag 16 december 2011

Decembers fröjderDecembers fröjder - ja, det kan ju vara så mycket, tänk alla dofter till exempel; doften av tända ljus, clementiner, kanel, ingefära, nybakta pepparkakor, grankvistar, lussebullar, just name it! Men i dag är det blommig fredag och jag visar en av mina favoritblommor till jul, nämligen hyacinten. Så söt i sin "enkelhet". Inte är den dyr heller, så visst kan man unna sig några stycken under julmånaden.

Andra fröjder som duggar tätt i december är festerna. I går kväll fröjdade jag mig i årets juljunta - och det blev sent vill jag lova... så i eftermiddag är det jag som lägger mig på soffan så jag orkar med kvällens fröjder - personalfest! En av fyra festligheter med jobbet under loppet av en månad. Dock har jag tackat nej till två av dom - nån måtta får det väl ändå vara...=)

10 kommentarer:

 1. Så fint på din skänk! Håller med dig om alla dofter som verkligen är fröjder i december. Hyacinter är ljuvliga!
  Ha det gott!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vackert och stilrent med vit hyacint. Trevlig helg!/ Pia

  SvaraRadera
 3. Så fint det ser ut på din skänk! Verkligen stämningsfullt och vackert. Och det var ett fasligt kalasande, men roligt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Håller med dig om hyacinterna. jag gillar dem verkligen också.
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 5. Jaa jag oxå,fast bara på håll tyvärr.gubbens allergi är jobbig vågar ej ta in dom...ha en fin helg vännen...kramis Gunilla

  SvaraRadera
 6. Några fina Hyacinter har jag ÄNNU inte lyckats hitta, så imorgon MÅSTE jag ge mig iväg och leta. Någonstans borde det ju finnas. Var i Visby i veckan, men när det var dags att åka till blomsterhandeln så orkade jag inte mer. Åkte halv nio och kom hem vid fem - helt slut! Men nu är alla klappar fixade och packade och skickade!!
  Trevlig helg
  Susie

  SvaraRadera
 7. Lagom med festligheter räcker gott. Har avstått en och annan julbordsinbjudan, tackochlov.
  Vi kommer att göra ett antal resor till favoritön framöver. En av sönerna med flickvän är på väg över i detta nu. De ska kolla bostäder imorgon.
  /Anette

  SvaraRadera
 8. Ja alla julens dofter är helt underbara!!! Helst hyacintens...
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 9. Hoppas du haft en fin fest ikväll. Hyasinter är verkligen jul, den doften sitter kvar i näsan sen barnsben och ger hemlängtan, ingen jul utan :)

  SvaraRadera
 10. Just dofterna kring jul är viktiga för att stämningen ska infinna sig. Kryddor och blomdoft...också barrdoft förstås.
  Önskar dig en skön helg!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...