fredag 13 januari 2012

Fredag igen!

Äntligen helg igen (som om det var annat, jag har ju haft kortvecka denna veckan med...)!
Fredag innebär ett blommigt inlägg och veckans tema är Mittpunkt. Tulpanens mittpunkt är rätt fascinerande. Det här är en gammal bild, för jag har ännu inte köpt några tulpaner i år. Men i eftermiddag skall jag nog unna mig en bukett, Ica säljer för 39 kr den här veckan.

MEN nåt som retar mig är att flera av mataffärerna inte har sina tulpaner i vatten i butiken. Vatten gör ju att tulpanerna växer vilket kanske gör att kunderna inte köper dom. Står dom utan vatten ser dom knoppiga och fina ut i butiken men gulnar och torkar efter några dagar hemma. Snacka om att bara tänka på försäljningen för stunden och inte att kunden skall få med sig en frisk bukett hem som håller länge = nöjd kund som kanske vill köpa tulpaner igen...

ps. Fredag den 13:e och Blogger går tydligen inte bra ihop, det verkar vara nåt strul med bloggen igen, det går inte att kommentera hos vissa medan det fungerar bra hos andra...mystiskt. Jag har fått för mig att det är lättare när man har "popupfönster" men jag har inget vetenskapligt belägg för det...

13 kommentarer:

 1. Kommenteringen fungerar när man har popup fönster. Men det har nåt med explorer att göra, för andra fungerar. Men det säkraste är att ha popup fönster =)
  Kram och trevlig fredag

  SvaraRadera
 2. Tulpaner = vår
  Jag brukar försöka vänta tills jag fyller år med att köpa tulpaner. För det mesta kan jag hålla mig, men inte alltid. Jag fyller år i slutet av januari.
  En skön fredagskväll önskar Eva Linnea

  SvaraRadera
 3. Tulpaner har en underbar mittpunkt!! Fascinerande att fota dem.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag har inte heller köpt några tulpaner...än. Jobbar natt och sover på dagarna så jag skulle inte se så mycket av dem. Men nästa vecka är jag ledig och då ska det bli tulpaner hemma hos mig :o)

  SvaraRadera
 5. Sitter här med premiärtulpanerna, en bunden bukett med massor av tulpaner och blåbärsris som ger ett vilt intryck.
  Har också haft kortvecka, ledig dag idag. Känns behövligt, efter trettonhelgen då vi såg till att flytta på två fastlänningar till favoritön.
  /Anette

  SvaraRadera
 6. Så vackert fångad tulpanen är på bilden!
  Visar på ett läckert sätt dess fina centerpiece!

  Hälsar Annica - Vi tre & trädgård

  SvaraRadera
 7. Åh TACK för en underbart härlig bild av lika underbara tulpaner!
  Önskar dig en fin helg....
  Hälsningar
  Titti

  SvaraRadera
 8. Tulpaners mittpunkt är jättevackra!
  Och problem med blogger, jajamensan, det har jag också haft. Efter ett desperat upprop fick jag massor med förslag och det slutade med att jag bytte browser, från Internet Expolorer till Google Chrome. Och nu verkar det som om det fungerar igen. Agneta kram

  SvaraRadera
 9. En tulpan är alltid en tulpan och så vacker mitt också. Ha en bra kväll. Pia

  SvaraRadera
 10. Åh, vad jag längtar efter tulpaner! Din bild är så fin.
  Ha en trevlig helg.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Tulpaner är underbara blommor, så vackra! Har också svårt att kommentera på vissa bloggar, allt bara låser sig! Tråkigt när det strular!
  Ha en fin kväll!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 12. Igår TÄNKTE jag köpa tulpaner på ICA i Hemse, men när dom inte såg fina ut så brydde jag mig inte - men jag fick av en av gästerna. Hon vet nämligren att jag älskar blommor - i alla färger och av alla sorter!

  SvaraRadera
 13. Nu börjar tulpansäsongen - undrar hur många buketter jag kommer köpa i år..?

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...