fredag 6 januari 2012

Mellandagar

Jag vet att det är Trettondagen idag. Men här hemma har vi ännu mellandagar. För vad skall man annars kalla det? Alla hyacinter och julblommor är vissna och borttagna, men ännu inte ersatta av några andra blomster. Eftersom hyacinterna var ganska stor del av mitt julpynt så är det lite tomt. Och eftersom granen inte längre var grön och grann utan mer åt det trärena hållet så fick den åka ut idag... Övriga julsaker är dock kvar, och än lyser elljustakarna och stjärnorna så fint i fönstrarna. Så vi befinner oss alltså i nån slags mellantid, ingen riktig julmys och inget riktigt julavslut med nytt och fräscht i fönstrarna. Så - mellandag är väl rätta ordet! Men i morgon skall jag ta tag i det övriga. Tror jag.
Granen är väck så Myzan får nu dricka sitt vatten någon annanstans. I vattenskålen förslagsvis.

6 kommentarer:

 1. Åh, hon är så söt din Myzan!
  Det mesta av pyntet har jag tagit bort, och troligtvis åker ljusstakar och stjärnor i helgen. Är lite trött på dem. Men granen får nog stå en vecka till:)).
  Ha en skön trettonhelg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken liten snuttis, de är så fina alla birmor:)
  mvh Malena

  SvaraRadera
 3. Katter är ena små konstiga djur de vill dricka vatten på alla ställen utom i sin vattenskål Samson min katt har nu fått för sej att han ska dricka från kökskranen,ha det,maggan

  SvaraRadera
 4. Här är nu ALLT borttaget efter julen, förutom belysningarna ute (som ska sitta jan ut) och stakarna i fönstren. Dom får också stå kvar ett tag till, det blir så trist annars när allt plockats bort.
  Läste förra inlägget om parningen, så spännande! Du får väl tala om hur det avlöpte!!
  Undrar just om Santos ska bli pappa någon mer gång, har inte hört något om det ännu. Däremot så har jag hört av två av hans avkommors ägare. Hanen är pappa upp i dagen, men väger bara 4.2 kg. Santos väger nästan 6 kg och är fortfarande i perfekt form. Tiken är däremot rödbrun. Båda hundarna var dock väldigt snälla, så dom har tydligen ärvt hans sinnelag. Kul!

  SvaraRadera
 5. Vilken sötis och jag gillar julgransfoten. Julen ska ut idag och då blir det rubbet. Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Har osså städat bort julen...allt utom stjärnorna i fönstren. Det är så skönt när helgerna är över och man kan blicka framåt mot våren:)//Helen

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...