söndag 8 januari 2012

Några tulpaner blev det inte...

...nej, tulpanerna såg lite för utslagna ut för min smak, det får bli en annan dag. Istället fick det bli en bukett ranunkler som sätter färgen här hemma. Sen blev det lite annat smått och gott vid Växthuset Linds. Som vanligt tog besöket där en timme - förstår inte att det alltid skall ta sån tid... Eller jo, jag förstår nog, och alla ni som varit där - det finns ju så mycket inspirerande där! Men maken han brukar sucka och skaka lite på huvudet...=) Men han är ju en sån som går in i en affär och tar det första bästa han ser och går till kassan. Sån är inte jag...

6 kommentarer:

 1. Åhh Ranunkel!! Såå fina! Det ska jag ha i åtanke nästa gång jag shoppar.
  Ha en skön söndagskväll
  Marie1

  SvaraRadera
 2. Klart att en sådan affär måste få ta tid...Ranukel är en fin blomma som vi ofta glömmer bort i buketter under Tulpantid,,den ska jag med kika efter imorgon kväll då jag ska till city efter jobbet för lite påfyllnad..

  Män jag skrattar lite för just så som du beskriver det stämmer på min gubbe med, och min dotter kom hem och hade varit på stan med sin pojkvän hennes kommentar var ,,ditåt,,han går in och pang köper tröjan och sedan ut, men jag vill ju titta runt..undras om detta är kvinnligt och manligt beteende.
  Ha en go vecka =)Monica

  SvaraRadera
 3. Män de vet inte vad de missar,Ha det,maggan

  SvaraRadera
 4. Tack för titten hos mig =0)
  Åh vilken mysig blogg du har, och lilla myzan, hjärtat smälter.
  Lägger till dig i min lista, för hit vill jag fortsätta kika in.
  Trevlig söndagskväll till dig o dina.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Haha! Nej 3 varv MINST är väl obligatoriskt i en butik man gillar?!! =) Så vackert med ranunkel - längtar både efter ranunkel och tulpaner!

  När det gäller vår renovering.. kan hålla med om gipsskivor, samtidigt som det ju är jobb med det med, som du skrev. Kanske ska jag gå ner och hjälpa till med den sista väggen.... eller jag kanske ska ta hand om diskbänken istället!... ;)

  SvaraRadera
 6. Precis sådan är min man också och ibland tar han två av samma sak.
  Gjorde väl inget att det inte fanns tulpaner, ranunklar och ju så fint!
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...