fredag 17 februari 2012

In i dimman igen...

Så här ser det alltså ut nu i ett av barnrummen. Liknar mest en scen ur Extreme Home Makeover...=)
Ja, som jag skrev i förra inlägget så är det aldrig så att vi bara bestämmer oss för att tapetsera och så gör vi det. Nehej, det skall alltid gås till botten...
I det här fallet (läs rummet) så var det så att vi förutom att dottern ville ha lite mindre barnsligt, även behövde mer förvaring - en garderob helt enkelt. Men min man bygger inte en garderob på ett golv som knakar och är allmänt svajigt och snett (som allting annat i detta hus...) Så först måste alltså golvet åtgärdas. Bort med det gamla och in med nytt, för att sen bygga garderob och först därefter kommer jag in i bilden, med målning och tapetsering och piffande. Så är det och så måste det bli. Så nu lär vi leva i röra ett bra tag, och slutresultatet kommer låångt senare fram i vår. To be continued alltså!

5 kommentarer:

 1. Ett helt rum att sätta tänderna i, så härligt! Fast jobbigt när man måste gå till botten med det hela! Men det kommer att bli så bra när man gör det på sitt eget sätt.

  Kramar och ha en fin kväll!
  Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Kul när det blir klart och vad bra när det blir ordentligt gjort :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Läste upp ditt inlägg för min sambo, som är precis likadan:)). "Ni måste läsa er att ingenting är enkelt", säger han med ett leende.
  Ja, ja det kommer bli kanon när det är klart...fram i vår:).
  Trevlig helg.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. men kommer att bli jätte fint sen
  ha det så gott
  maggan

  SvaraRadera
 5. Ska bli kul att se förändringen.
  Ja om det vore nåt han kunnat protestera mot då, men inget är annorlunda här. Jag hoppas bara han inte fortsätter såhär =/
  Kram Mia

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...