söndag 26 februari 2012

Uppdatering barnrum

Ja, nu finns det i alla fall ett golv att gå på inne i dotterns rum. I alla fall om man är katt, då måste man ju bara provgå det... =)  Vi andra får gå på spånskivorna så länge, tills brädorna har legat på tork nån vecka till, och blivit ilagda av husbonden. Annars finns inte så mycket att förtälja om renoveringen. Jag brottas ännu med hur jag skall gå tillväga för att få bort nallebården, det är tydligen min avdelning... Nån som har ett bra tips om hur man enkelt får loss den...(ni hör latmasken va?)

5 kommentarer:

 1. Är det enbart bården du ska ta ner? Jag hade använt mig av en målarroller i lagom bredd, blöt den med vanligt vatten och rolla på borden. Låt verka en stund och dra loss bården. Om tapeten också släpper så tryck tillbaks den den fastnar igen när limmet under torkar - lycka till / Kram gittan

  SvaraRadera
 2. Jag önskar jag hade vetat hur man bäst tar bort Nallebård, men jag vet inte. Golvet blir i alla fall godkänt på vederbörligt sätt, det är bra! För har en katt sagt OK så är det så!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Håller med Gittan, rolla på vatten och dra loss bården efter ett tag. Roligt att göra om lite. Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Njae, jag är absolut helt okunnig när det gäller tapetsering så jag hoppar över den frågan! Däremot har jag en till dig; Hur gick det med er halvåttahosmig-tävling, vem vann!?

  SvaraRadera
 5. Fortsätter att titta runt hos dig och njuta av dina vackra fotografier. Tittade nyligen på blomsterfoton från förra sommaren och läste ett inlägg när du promenerade i botaniska trädgården. Där har jag inte varit...kan vara väl värt ett besök när vi ska till Gotland till sommaren. Jag längtar till din vackra ö!
  Kram Linda

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...