fredag 30 mars 2012

Blommig fredag




Sista blommiga fredag för säsongen, så då är det bäst att passa på att vara med. Vi skall visa våra Krukplanteringar, och ja - mina har jag nog visat förut, men okej då! På trappan har jag planterat penséer i en kruka, och i mjölkhinken har jag bara satt ner en kruka med minipåskliljor, så så där värst mycket till plantering är det väl inte =)
På altanen - så att jag kan se dem inifrån -  har jag också penséer, samt en liten kruka med påskliljor där med. I bakkant står en alunrot som har sett bättre dagar, men den kommer väl igen i nu i vår.

Som sagt, nu får vi klara oss utan blommiga fredagar ända tills hösten. Tack Katarina med bloggen Rosor och Ris för att du ordnar med den här roliga fotoutmaningen!

Fredag och ledig eftermiddag - skönt! Har just varit vid naprapaten med min "förbaskade" vänsteraxel som jag haft ont i typ ett halvår (jag vet, jag är hopplös med att söka hjälp, men tydligen var jag inte ensam, han sa att gotlänningar är ett segt släkte som inte kommer i "onödan"). Han har knixat och donat med höften (där det onda tydligen kommer ifrån) och nu har jag fått stränga order om att vara stilla närmaste dygnet; ingen räfsning, ingen dammsugning (nämen vad tråkigt...) eller nåt liknande som gör att jag är snedvriden. Och jag som tänkte storstäda (eller hur!)...
I kväll blir det Let´s Dance - ett av mina favoritprogram! Trevlig helg!

14 kommentarer:

  1. Sött med påskliljor i mjölkkannan. Alldrig har man så mycket lusta att städa och rensa som när man fått förhållningsorder att ta det lugnt. Ha en skön helg och du kom ihåg att ta det lugnt! Zinnia

    SvaraRadera
  2. Fina vårplanteringar!
    /Cika

    SvaraRadera
  3. Søte krukkeplanteringer.
    Ha en fortsatt fin dag :-)

    SvaraRadera
  4. Vackra färgglada vårblommor!

    SvaraRadera
  5. Vilka fina krukor och kannor och kärl du har. Härligt med vårblommor. Jag brukar också ha påskliljor i mina mjölk-kannor. Kram Pia

    SvaraRadera
  6. Snygga planteringar! Gillar din mjölkkanna.
    Jag har också ont precis så som du beskriver, och det är dags att göra någonting åt det snart. Nu fick jag en liten knuff i rätt riktning:).
    Ha en fin kväll.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  7. Fina planteringar och du fick mig att komma ihåg att jag inte tagit fram min mjölkså till påskriset!
    Lotta :-)

    SvaraRadera
  8. underbara planteringar!!
    Ha en underbar helg!!

    SvaraRadera
  9. Jättefina krukplanteringar!
    Vi hade elavbrott igår. Det började precis när Let´s Dance hade börjat och sen kom elen tillbaka efter det programmet var slut. Jäklar!
    I morse var det vitt överallt, så idag blir det inget trädgårdsjobb och jag som ÄNTLIGEN skulle få göra lite kul (plantera 7 dagliljor, 3 hortensior + 1 gul/grönbrokig järnek från Holland), så nu ska jag trösta mig med att se reprisen på Let´s Dance. Kanske inte var så dumt att det var elavbrott igår.....

    SvaraRadera
  10. Blir helt salig av alla underbara blommor som kommer nu.

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  11. Riktigt fina vårplanteringar .

    Ha en fin helg
    Gunilla

    SvaraRadera
  12. Vad fin den blå/lila penseen var. Riktigt härlig färg. Det är så roligt med blommor. Rena medicinen.

    Ha de bäst !!
    Nilla

    SvaraRadera

  13. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!