lördag 10 mars 2012

Lugn lördag


Härliga lördag! Lite sol, inte så buskallt som det varit ett tag nu, så jag var faktiskt ute och rensade i en av rabatterna. Lite tidigt kanske, men jag har satt snödropparna i en rabatt så galet, så de syntes inte under allt gammalt fjolårsris. Sen blev det en tur till Linds, och då fick det följa med några penséer hem idag med, så jag kunde byta bort den vissna ljungen ute på altanen.  
Annars har vi lite sjukstuga här hemma, stora tjejen ligger i feber och är jätteynklig. Hon kanske blev smittad av mig häromdan, jag låg i tisdags och orkade inget, mådde aningen bättre på onsdagen (vilket var tur för då var jag ju barnmorska!), och jobbade och kände mig rätt ok på torsdagen. Så vi får hoppas att det går över rätt fort för henne med, och att hon orkar se mellofinalen ikväll. För den måste vi ju se -  och heja på Loreen, det gör jag i alla fall!

8 kommentarer:

 1. Va fint med lite vårblommor på trappan. Skickar lite krya på dig hälsningar till tjejen.

  Kram

  SvaraRadera
 2. vist kändes det bra att få slänga den gamla torra ljungen
  jag gjorde samma ska som du idag
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 3. Härligt med penseèr. Snygg kruka och lykta. Tråkigt att lill- tjejen är sjuk. Hoppas att snart är på benen. Önskar dig en skön fortsatt helg! Zinnia

  SvaraRadera
 4. Slängde gammal ljung i komposten idag och förstår vad du menar. Jättefin kruka !Krya på dottern och ha en myskväll vid Tv:n Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Rätt låt vann! Några snödroppar har jag ännu inte sett till än här uppe, men det är ett härligt vårtecken! kram

  SvaraRadera
 6. Va härligt att börja fixa utomhus nu. Jag har så mycket is och snö kvar än, så här dröjer det ett tag innan vi börjar uteröjet. Hos oss är det nog främst grovplanering av byggområde som står på tur. Suck!!
  Hoppas dottern kryar på lika fort som Du gjorde. Är allt bra med bebisarna?
  Ha en fin söndag nu!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 7. Jag var ju också ute efter några penséer igrå, men får tydligen ge mig till tåls till nästa helg.
  Kul med valpen - och det var ju väldans bra att det bara var en tik, för jag förstår inte hur man skulle kunna välja mellan dom annars!

  SvaraRadera
 8. Efter att ha sett din penseér känner jag att min trappa måste ha sådana för att lysa upp lite grand. Våren är lurig innan den har 'stabiliserat' sig...igår ösregnade det här och idag har vi stark vårsol,underbart!!
  Hoppas att din dotter snart mår bättre! Och hur är det med de små nykomlingarna?
  Ha en skön söndag.
  Kram Linda

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...