söndag 18 mars 2012

Tävlingen fortsätter



Vår lilla interna halvåttahosmig-tävling fortsätter, och igår kväll var vi hos Storasyster. Hon och sambon bjöd på Soppa med smak av havet som serveras med grissini, Ankbröst med kryddkokta päron, hasselbackspotatis och portvinssås, samt till dessert Choklad och Hallonsymfoni! Ja, ni ser ju själva vad läckert det ser ut - bakom den här menyn hittar vi en matintresserad kvinna!

Min bedömning om Helge hade frågat hade kanske låtit så här:
Det har varit en jättetrevlig kväll med utsökt mat! Förrätten var bäst, helt underbart len och mjuk smak som smälte i munnen. Efter varmrätten, som även den var god var man dock så mätt så man tyvärr inte riktigt orkade den smarriga efterrätten. Sen hade vi roliga charader som jag älskar (!) så jag ger kvällen betyget....

nehej det tänker jag inte avslöja för jag vet att båda systrarna kikar in här ibland. Nästa afton blir inte förrän i maj så våra valpar är utflyttade och vi kan bo över, eftersom de bor låångt ut på landet =)

6 kommentarer:

  1. Förstår att ni hade en jättetrevlig kväll, maten ser superläcker ut! Där hade man gärna varit med på ett hörn och mumsat:)) Blir kul att se resultatet av er trevliga tävling:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Det ser hur gott ut som helst! Roligt att träffas och äta gott.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Vilken gastronomi! På hög nivå! Annat än mina varma smörgåsar.....Så mycket god mat, måste man inte äta väääldigt långsamt och prata mycket emellan varven, då tror jag att det finns extrautrymme för desserten. Den hade jag aldrig i livet lämnat en enda liten bit kvar av!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  4. Å, vad gott det ser ut alltihop! Roligt att träffas och umgås över en bit god mat och 'halv åtta hos mig' är så trevlig.
    Signe, namnen på make och en dotter och kärleken till Gotland...vad mer kan dyka upp som vi har gemensamt ;-)

    Ha en trevlig söndagkväll.
    Kram Linda

    SvaraRadera
  5. Wow så gott det ser ut!! Kan tro att detta är super trevligt. Vi har pratat om att göra halvåtta hos mig med, men vi får väl se;)


    Kram Susanne

    SvaraRadera
  6. Ser riktigt gott ut, särskilt efterrätten såg extra smarrig ut! Önskar dig en fin start på den nya veckan! kram

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!