torsdag 22 mars 2012

Vita ranunkler


Hemma igen efter två intensiva dagar i Stockholm. Som vanligt så var det jättekul, dels att umgås med systrarna, och dels att shoppa! Vadå shoppa, köpstoppet då..? Jo, men det gällde ju bara inredningsprylar ser ni! Handla kläder är jag så urdålig på i vanliga fall - så nu var min garderob rätt empty (jag vet att jag överdriver men jag tror ni förstår vad jag menar..)  Men ok, jag erkänner...någon liten sak blev det ju som man inte kan ha på kroppen direkt. Men hallå, gå själva in på Indiskas heminredningsavdelning får ni se hur lätt det är... (den blommiga kudden i soffan kunde jag tex inte låta bli) och gör ett besök i den supermysiga butiken Syster Lycklig (passande namn va!) och försök komma ut utan en endaste lilla påse... Jag säger bara oj oj oj så mycket fint de har där!

På väg till båten tog vi som vanligt en sväng förbi Hötorget och fyndade lite blommor, denna gången blev det ranunkler för en femtiolapp och tio kvistar videung för fyrtio kronor! Billigt va!

6 kommentarer:

 1. Ranunkler är så härligt! Jag löpte tre muggar på indiska. Jag har många men de var ju så söta! Ha det gott! Zinnia

  SvaraRadera
 2. Mysigt värre med shopping och systerträff. Fina blommor är ju aldrig fel. Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Det måste man unna sej! Annars kan man lika gärna vara hemma. Jättesnygg kudde, passar perfekt i din soffa. Och ranunklarna... så vackra!

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Så du lyckades i alla fall att missa Zetas! Det är nått jag aldrig lyckas med!!

  SvaraRadera
 5. Tack för två kul dagar i storstaden. det är alltid lika kul att åka med er. Kan bara säga att lagens långa är ännu längre nu med tanke på alla kassar..
  Hoppas ni får en trevlig helg och just det, vi syns vid våffelfatet... kram på di.
  Syrran

  SvaraRadera
 6. Klart man ska unna sig när man är i stan och shoppar :)
  Så fina ranunklar.

  Trevlig helg önskar jag dig.
  Kram Linda

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...