söndag 1 april 2012

april, april

Ja, så var vi då inne i april, och man kan ju undra vart mars tog vägen...Våren kom i alla fall i mars, men den tog tydligen en liten paus i går, med vitt snötäcke på morgonen, och slask på eftermiddan. Så då passade de ju bra med lite bakning inomhus, och bullarna fick lite rosa glasyr eftersom vi snart är inne i påskveckan =) Idag är det visserligen ingen snö, men kallt och ruggigt ändå, så vi har mest hållit oss inomhus. Maken är äntligen klar med golvlisterna i lilltjejens rum, och är nu i gång och grundmålar. Så nu i veckan som kommer hoppas jag kunna börja tapetsera!

4 kommentarer:

 1. Dom ser hur goda ut som helst! Har festat på en jordgubbscheesecake på Ikea på eftermiddagen, blev såå besviken... Skulle mycket hellre tagit en av dina bullar!
  Vädret ja, nyss snöade det. Nu regnar det. Och för en stund sen sken solen! Aprilväder med andra ord.

  Tack för din gulliga tröstekommentar!

  Ha en bra vecka.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Härligt med nybakta bullar! Doften av nybakat är en av de största trivselfaktorerna. Jag önskar dig en härlig vecka!zinnia

  SvaraRadera
 3. Härligt. Här har det också varit en bakdag med lite fippel till dopet.
  Ruggigt ute är det här också, tyvärr ligger snön kvar som kom ner i helgen kvar i skuggan. Hoppas på värme nu

  Kram Teres

  SvaraRadera
 4. Skulle det inte varit gul glasyr.....!? För min del spelar det dock ingen roll, dom ser väldigt smaskiga ut ändå!!
  Idag har jag precis kommit in efter att vi har(jodå, Rolle hjälper till - han gör faktiskt mer än hjälper till i trädgården numera) planterat dom 3 hortensiorna och den gul/grönbrokiga järnek som vi fick hem från Holland i veckan. Var ju tvungen att få ner dom i jord så dom inte fryser ihjäl i den här kylan. Snön sen i natt ligger t.o.m. kvar där det är skugga! Riktigt ruggigt - och blåsigt!!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...