söndag 8 april 2012

Sådärja

Det var bättre det, påskliljor skall inte ha snö på sig, de skall ha sol - och det har de i dag! Som ni ser är det dock lite snö kvar men det försvinner snart, det har jag bestämt. Det bästa med att det snöar i april är att nämligen att det inte blir långvarigt. Det här är påskliljor som jag petade ner i fjol, efter att de tjänat klart inomhus. Återanvändning heter det.
Hoppas ni har en skön Påskdag, det har jag! Åsså en röd dag till på det, kan det bli bättre =)

5 kommentarer:

 1. Mycket bättre utan snö:)!! Vi har haft en skön dag i trädgården, senare på eftermiddagen blev det lite kyligt så gick jag in och intog soffmys istället.
  Ha det fint.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Både igår och idag är det ju fint väder, men nu får det gärna bli lite värme också! Men påskliljorna gör sig fint mot snön!!
  Ska ut och tömma en stor plastbunke som jag hade blåregnet nergrävt i tidigare. Jag har en stor kopparkittel som jag ska ha en "exot" med stora svarta blad växa i och den växten ska stå i lite vatten hela tiden. Men först måste jag nog ha en plastkruka eller en kraftig plastpåse så att vattnet inte får kontakt med kopparen. Tror inte det är bra nämligen!

  SvaraRadera
 3. Samma väder hos dej som här?? Idag regnar det o det är skönt att det inte är snöblandat. Jag vill ha MER sol- Varför ska det va´så kallt?
  Men man får ta de´me´ ??
  Vårkram iaf
  Ninne

  SvaraRadera
 4. Återanvändning är bra,jag sparar alltid lökarna och sätter ut dom
  ha det så gott
  maggan

  SvaraRadera
 5. Mmmm du det är härligt med lediga dagar..o lite aprilväder får man räkna med..snart kommer värmen på allvar..:)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...