måndag 18 juni 2012

Planteringsdags!




Ja, nu är det hög tid att få till lite sommarkrukor, nu måste väl ändå järnnätterna vara över. Idag blir det plantskolan och så får vi se vad som hamnar i krukorna, ja pelargoner har jag redan några övervintrade men nåt annat skojigt måste vi ha också. Och så kanske jag hittar nån plats för stäppsalvian som jag köpte för ett tag sen och som ännu står här och väntar, hm ibland sitter det långt inne... I alla fall är jag väldigt nöjd med mitt planteringsbord som jag snickrade ihop alldeles själv i fjol! Så skönt att ha en plats att stå på och ordna med sina krukor! I år har jag även gjort en liten hylla av en brädbit jag hittade i källaren.

6 kommentarer:

 1. Vilken mysig plats du har o plantera vid,härligt o stå ute o känna alla dofter under "arbetet".Man kan inte annat än njuta,o så roligt o få sätta alla krukor på plats.

  Kramiz vännen

  SvaraRadera
 2. Vilken fin planteringshörna du har
  ha det så gott
  maggan

  SvaraRadera
 3. Så nydelige sommerbilder!

  Ha en fin kveld:-D

  SvaraRadera
 4. :) tack tack! nej, det har helt enkelt inte blivit av att jag visat "helhetsbilder" innan, förmodligen eftersom det inte är så lätt att hålla utrymmena prydliga när man bor trångt ;) därför har det blivit mestadels detaljbilder! jag tycker också det är kul att kunna visa upp lägenheten i en helhet :)

  vi får hoppas att den är lättsåld! men man vet aldrig, marknaden är ju inte precis på topp just nu. flytten går tyvärr inte till gotland, inte ännu i alla fall... :) kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Det är bra att ha ett planteringsbord. Fast jag har inte så bra ordning på mitt som du har.
  Frostnätterna borde vara över nu. Ska bli kul att se vad hittar att sätta i krukorna.
  Ha en bra dag!!!!!!!!

  SvaraRadera
 6. Vilken bra hörna för planteringsbordet, snyggt och praktiskt!

  Jag gillar din vattentunna, så fin!!!

  Förra sommaren när vi var på Leva Kungslador så ville jag köpa med mig en tunna därifrån, men det hade aldrig fått plats i bilen. Det borde ju kunna finnas fina tunnor på närmare håll kan jag tycka.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...