fredag 1 juni 2012

Tack ni goa!

Nu njuter vi av syrenerna - både ute och inne!


Men först av allt - tack goa ni för värmande kommentarer i förra inlägget! Så himla roligt att läsa skall ni veta! Tänk att det faktiskt finns folk därute som gillar att titta in här - det värmer ett blogghjärta =) Det verkar som att ni tycker jag skall köra på i samma stil som förut, så då gör jag väl det! Det är väl så också att även om jag vet att jag tog ett foto på just den här växten i fjol, och i förfjol etc, så kanske inte ni kommer ihåg det. Inte lägger man alla inlägg på minnet hos sina bloggkompisar precis =)

Idag går vi in i första sommarmånaden - någon som vet vart våren tog vägen förresten? Först segade det innan den kom igång, sen blev den sommarvarm i ett huj, och så stängdes det av lika plötsligt. Nu har det stigit lite igen och blivit mer vårtemperatur, nu när det "skall" vara sommar. Ja, det är bara att hänga med, inte så mycket vi kan göra åt vårt väder.

De flesta gillade alltså blandningen på bloggen och idag blev det en bildserie med både trädgård, inredning och så kom katterna med på ett hörn - precis som vanligt! Det är väl egentligen bara fikat som saknas, skulle stått nåt smarrigt där på soffbordet =) Men man kan ju inte få extra allt varje gång!

Med det tillönskar jag er en riktigt skön helg!

9 kommentarer:

  1. Ja, det är ju som vänner man har i verkliga livet, och dom ser ju samma människa och hennes trädgård och husdjur om och om igen och det är ju så trevligt, man följer med och det är mysigt att se hur trädgård och buskar och allt förändras eller är likadant, det känns lite tryggt så där. Som en riktigt kompis! Mysigt är det!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  2. Sista bilden på katterna, oj, så vacker! Ser hur dom sitter där och njuter av värmen inomhus;) För här är kallt och det blåser nordan, fy! Men vi får ge oss till tåls för den kommer tillbaka...

    Hoppas din helg blir riktigt fin, trots vädret!
    Kram Eva-Mari

    SvaraRadera
  3. Hoppas helgen bjuder på åtminstone liiite varmare väder och gärna uppehåll. Vi tänkte oss att ta en tur till Malmö Garden Show och dessutom så är det Trädgårdsrundor lite varstans, synd om allt regnar bort..
    Ha nu skön helg / Kram gittan

    SvaraRadera
  4. Sådär ja, nu låter det som om du fattat att du är värdefull och unik som monica brukar säga på sin blogg http://monmid.blogspot.com/ . Älskar att se dina trädgårdsbilder, inredningsbilder och söta katter. Kram Pia

    SvaraRadera
  5. Härliga syrener och katterna är så bedårande söta! Tänk att det är 1:sta juni idag och så kallt att jag borde haft vantar på när jag cyklade till och från jobbet! Regnat har det gjort mest hela dagen också! Visst behövs det regn men värmen får gärna komma tillbaka!
    Ha en riktigt skön helg!
    Kram Margot

    SvaraRadera
  6. Din blandning på bloggen är härlig. Alltid roligt att titta in hos dig. Och dina katter - så underbara.
    Hej från Törnrosa

    SvaraRadera
  7. just det..program med trevliga människor är roligt att se på. och tarec är ganska snygg också ;) hihii

    SvaraRadera
  8. Perfekt inlägg! Alltså precis som vanligt!!
    KRAM
    Susie

    SvaraRadera
  9. Så söta dina kissar är!! Vad skönt att du fortsätter som vanligt:). Det gillar jag!
    Ha det gott.
    Kram Maria

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!