söndag 16 september 2012

Helgen redan slut...

Uj uj vad den här  helgen sprang iväg... I fredagsinlägget sneglade jag på soffan, och jovisst - en liten stund på soffan blev det på eftermiddagen, men sen har det gått i ett den här helgen. Jag har fixat och donat, dels med såna där måsten som tvätt och städning, sen har det bakats och varvats personalfest med kaffekalas hos svägerskan, blandat med några handbollsmatcher för stora tjejen, och så lite "Lindsbesök" på det, för de firade ju 30 år så då måste man ju åka dit både en och två gånger...=)
Hela 30% hade de på alla uteväxter men lite utplockat var det allt så det blev inte så mycket som jag hade tänkt. Men lite nytt fick jag med mig hem, bland annat lite nya höstblomster till trappan.
 
Trappan ja - äntligen är en av våra utetrappor klara (inte min förtjänst skall jag tillägga). Vill ni se lite före-och-efterbilder kan ni kika in här i morgon =)

7 kommentarer:

 1. Hvor fint og mysigt...præcis det man trænger til når efterårets mørke sænker sig over os :D

  SvaraRadera
 2. Tiden bara springer i väg tycker jag, även om jag är hemma på hel tid nu,hinner inte alls med allt som jag tänkt göra
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 3. Ja, hur kan helgen gå så snabbt? Ett mysterium varje söndag..! Fint på er trapp, man beöver lite blommor som lyser upp nu.

  Och det är tordyvelns flykt i skymningen som man noga ska följa i England!

  SvaraRadera
 4. Trist att helgen gått så snabbt!! Man hänger inte med. Vad fint du har gjort på trappan, härligt med lite höst i krukorna.
  Ha en skön kväll.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Helgerna går alltid väldigt fort, märkligt;)

  Så fint du har det på trappan!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Helgerna rasar iväg. Vad mysigt du gjort i krukorna där på trappan. Ha det gott. Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Jag har slutat med att göra trappan höstfin, hösten är helt enkelt INTE min årstid! Efter helgen som gått känner jag mig redo för mitt "vinteride" men det finns ju fortfarande massor av saker som måste göras innan dess... Därför är det bara att hoppas att vi får mer av brittsommaren för annars lär väl mina stackars medelhavsväxter inte komma in =) (jag fryser redan)
  Din trappa ser spännande ut! Min är ju en katastrof (det bidrar nog till att den inte görs höstfin)sprucken och dan.. den behöver en renovering på något sätt och jag ser fram emot ditt nästa inlägg i hopp om inspiration. Nu ska det sättas fart här, tvättmaskinen ska igång, köttgrytan på spisen och varför inte sätta en deg när jag ändå är ledig =)
  Ha det gott / Kram gittan

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...