söndag 2 september 2012

Septemberljus

 

Nu har vi gått in i september, och därmed är hösten här. Det känns i luften, den är liksom högre och klarare, och ljuset och färgerna är mer mättade, eller hur man nu skall beskriva det... Jag brukar känna vemod när vi går mot höst, men känner inte riktigt så i år. Kan det vara det relativt dåliga sommarvädret (även om vi nu vann solligan i år så var det ju ingen kanonsommar vädermässigt). Eller kan det vara åldern månne (?) ...näe det kan det väl inte vara...
 
Egentligen borde september vara min månad. Jag är född i september, och jag är en Höst enligt en färganalys som jag gjorde för en herrans massa år sen. Så nu har jag bestämt mig för att trycka på Gillaknappen för september. Så.
 
Nog med funderingar. Helgen har varit bra, åtminstone efter att jag var färdig med mina åtagande i lördags och kunde sätta mig vid dukat bord - och vilket dukat bord sen då! - hos syrran och ett riktigt trevligt kräftkalas tog fart! Idag har jag mest varit trött och eftermiddagen har tillbringats i soffan...hm, det kanske har ett visst samband med gårdagens bravader... Men kul var det så jag trycker på Gilla igen =)
 

6 kommentarer:

 1. Sommaren är absolut inte slut redan, minst 3-4 veckor till håller den ju i sig här! Det blir varmare i morgon och då är det "sensommar" igen, trots kräftor!!

  SvaraRadera
 2. Jag trycker också på Gilla-knappen! Inte svårt alls tycker jag. Jaså, du är septemberflicka du? Själv är jag marsflicka och vinter enligt färanalysen för hundra år sen:)

  Kram och må gott!
  Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Jasså är hösten redan här, men jag håller lite till på sommaren.
  Det är bara "Britt-sommar" ännu.
  Men otroligt vackra bilder, särskilt dukningen.
  Må gott / Eva

  SvaraRadera
 4. Jag är ingen höstälskare direkt, men ju fler år som går så har jag förmånen att se tjusningen med alla årstider.

  SvaraRadera
 5. Jag är redaktör på tidningen Hus & Hem Trädgård och tycker mycket om din blogg, speciellt att du njuter av hösten... Kan du ta kontakt med mig? Jag hittar inte din mailadress.

  anette.sievers@formapg.se

  Bästa hälsningar
  Anette Sievers

  SvaraRadera
 6. For noen fine bilder! Og maten så kjempegod ut- så deilig og rød

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...