onsdag 14 november 2012

Lite vardagsrum

Hej på er!
Det blev visst några fler dagars bloggfrånvaro än vanligt. Tog väl ut mig på min före-och-efterserie i förra veckan...=) På tal om det - tack för alla goa kommentarer, jag blir nästan generad... Men visst har vi gjort en hel del och jag skulle inte orka börja om med ett nytt hus med sådant renoveringsbehov idag...det är alltid mer jobb än man tror och rätt jobbigt när man mitt uppe i det.
 
Det är väl inte mer än rätt att ni får se hela vardagsrummet. Sist visade jag matrumsdelen och då stod jag med ryggen mot soffhörnan. Där soffan står nu var en altandörr när vi flyttade in. Det gjorde vardagsrummet lite svårmöblerat så för några år sedan flyttade vi altandörren till matrumsdelen vilket blev en klar förbättring.
 
Jag köpte en liten ormbunke vid Växthuset Linds häromdan, när jag ändå hade "vägarna förbi" på Fars dag. Som av en händelse fick en ny kruka följa med hem också...
 
Man kan tro att jag arrangerar katterna när jag tar mina kort, men de har faktiskt en förmåga att vara kring mig när jag fotograferar (ja, inte bara då, de är väldigt sällskapliga av sig över huvud taget).
 
Nu är hemmet välstädat och kylen är full, så jag har gjort mitt "onsdagsjobb". Det är så skönt att ha onsdagarna till det så kan helgerna få vara lite mer lediga.
Ha det gott mina vänner!

6 kommentarer:

 1. Oj va jag har varit dålig på att titta in hos er andra bloggare ett tag nu. Men här är jag!!
  Va fint du har det. Så mysigt. Jag gillar verkligen ditt badrum oxå. Snyggt med de bruna detaljerna. Men visst är det knepigt att hitta bruna handdukar. Var hittar du dina?
  Ha det så bra nu!

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Härligt att se hur fint du har det! Här är det också "städat och kylskåpet fullt", men det beror inte på att det är onsdag utan på att gubben min fyller år idag. Så vi har först tagit varsitt glas skumpa, sen blev det lite mexikanskt käk; Enchiladas och Tacos. Till det blev det rött vin till Rolle och rosé till mig. Nu har vi glott på TV ett tag, men nu vi väntar på att Stalkers ska börja (vilka sjuka människor det finns)och då gick Rolle ut med Santos i mörkret. Jag brukar slippa det...och så även idag trots att det egentligen är hans dag! Men vill man inte fira att man fyller år, då får man skylla sig själv!!

  SvaraRadera
 3. Mysigt hos dig! Gillar verkligen stringhyllan, det ovala bordet och strandskatetavlan. Fåtöljerna ser ju bara sååå sköna ut! Jag har ju också lediga onsdagar men har inte gjort ett vettigt handtag idag bara softat, fikat och myst. Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Mysigt du har det! Gillar din tavla med sjöfåglarna på:)). Matinköp och städning blir det i morgon eftermiddag.
  I bland kan jag sakna en ledig dag i veckan, som jag hade förut. Nu har jag kortare dagar.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att ha gjort det där trista man ofta får göra på helgen. jag ska ta mitt i morgon istället, ledig dag då;)
  Herregud vilken skillnad på före och efter bilderna!!! Så snyggt du har det!!! Fast jag kan inte förstå att vi tyckte det var snyggt då med dessa färger och allt...urk hihi.

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Vackert, luftigt och utan onödiga prylar!

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...