lördag 5 januari 2013

Fick till det...

Nu har jag lyckats få till det med bilder igen, men inte på det "vanliga" sättet utan jag får gå in i HTML-rutan och hämta bild för att sedan ändra till Skriv-rutan när jag skall skriva. Samtidigt krånglar plötsligt min kamera på mobilen, så jag blir lite fundersam om det är nåt med året 2013, och att det skall jäklas med en?! Men nej, nu bestämmer vi att så är det inte!
Nåväl, idag börjar jag så sakteliga att plocka lite bland tomtarna här hemma. Vissa saker är jag inte alls trött på, som elljusstakarna i fönstren, och så granen då, så det får vara kvar lite till. Men hyacinterna har vissnat och jag är sugen på nåt nytt fräscht - som tulpaner till exempel (vilken skräll va?) men för att unna mig det måste julen plockas ned. Men jag tar det lite lugnt, man får inte förta sig... Jag har jobbat två dagar i veckan som gick så lite vila måste man ju få unna sig, eller hur!
 

8 kommentarer:

 1. Tycker det är så skönt att plocka bort alla juliga saker, lika roligt som det är att ta fram allt, då i december.

  Jag har inte alls några bildproblem. Förstår inte ens vad alla pratar om? Kan det vara så olika?? Hoppas det löser sej!

  Kram Eva-Mari, som älskar dina missepissar:)

  SvaraRadera
 2. Klart att man skall unna sig vila!
  Julen är kvar här också ett tag till. Det är så mysigt.
  Jag hade problem i Explorer med att lägga upp bilder men i Google Chrome går det bra. Knepigt! Vad skönt att du löste det.
  Dina katter är verkligen fina!!
  Ha en fin kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att det inte bara är jag som vill ha kvar julen ett tag till. Tycker de flesta verkar slänga ut den med huvudet före på nyårsdagen. Nej, här får den allt vara kvar ett tag till.

  Hoppas att allt ordnar upp sig med dina bilder. Och att det inte är ett dåligt omen för året.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Verkar vara många som har problem med sina bilder just nu
  även jag men jag går via Picasa nu men tycker att det är krångligt
  vist är det katterna som bestämmer här hemma är det Samson han tom bestämmer över Kuling men det är nog för att samson kom hit först
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 5. Håller med, några saker vill man ju ha kvar länge. Elljusstakarna i fönstret helst, men dom åker faktiskt in i julgarderoben på måndag. Däremot ytterbelysningen - vi har 3 normalstora och 1 pytteliten - dom får vara kvar hela januari. Det blir så mörkt och trist utan dom.....och inte är dom speciellt julaktiga heller! *fniss*
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Här behåller vi julen till Tjugondag Knut, då dansas julen ut... Trettonhelgen hör till julen för mig, eftersom det är då vi firar de vise männen... ;-) Klart att man måste unna sig att vila och njuta också!

  Om du inte redan använder Google Chrome som webbläsare föreslår jag att du prövar det. Blogger fungerar inte optimalt med Explorer längre. Av andra bloggar att döma verkar det som att bildproblemet främst finns hos dem som inte använder Chrome. Lycka till!

  Trettondagshälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 8. Hoppas det ordnar sig med bilderna. Sonen fixade så att jag öppnar i google chrome, då gick det bra. Titta in hos mig jag har en sak till dig..Fniss! Kraaam Pia

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...