tisdag 1 januari 2013

Första inlägget


Hoppas ni hade ett fint avslut på förra året, det hade vi, med god mat och goda vänner. Några raketer har vi aldrig, men vi ser gärna på när andra skjuter upp sina pengar i vädret =) . Själva brukar vi skicka upp några rislyktor men tyvärr blåste det för mycket så det blev inga igår.
 
Några nyårslöften har det inte blivit, däremot planerar jag att sätta igång med en rensning här  hemma. Har tänkt gå igenom varje låda och varje garderob, och vara rätt så tuff i min utrensning, och jag ser faktiskt fram emot det. I morgon börjar vi i källaren, och jag hoppas det blir många lass till Återvinningen =)
Nu skall jag ta mig årets första bad, till doften av Clean Cotton, doftljuset jag fick i julklapp. Sen blir det nog tevesoffan en stund, man vill ju inte förta sig så här på årets första dag...

8 kommentarer:

 1. Underbara bilder du visar Mmmm ett härligt bad och känna dofte från ett härligt yankee candels lät ju bara så skönt.Ha en skön kväll den första på nya året 2013.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Hoppas badet blev så skönt som det verkade! Det vore härligt att få tända ett sånt doftljus men jag får tyvärr astma mot såna dofter så det får räcka med vanliga ljus här hos mig!

  Ha en bra fortsättning på det nya året

  Veronica

  SvaraRadera
 3. Låter så underbart med ett nyårsbad!

  God fortsättning!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Rensa skulle jag också behöva göra! Härligt med ett varmt bad till doften av clean cotton:)).
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Fina bilder! Rensa vore allt bra här hos mig med . Tänk vad man samlar på sig. God fortsättning på det nya året. Kram

  SvaraRadera
 6. Härligt! Rensning står högt upp på min lista med..tänk vad man samlar på sig. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder
  har inget badkar det saknar jag att få ligga i ett varmt bad och tända ljus
  även om jag flyttade 09 och rensade ut massor så känns det som att det skulle behövas igen
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 8. Här är en till som skulle behöva rensa ut lite i lådor, skåp och på hyllor. Men...det räcker så bra med att ta bort alla julsaker så här snabbt, så nu tror jag att jag ska ta det lite lugnt ett tag.
  Tog bort det sista i vardagsrummet igår och satte sen tillbaka dom vanliga sakerna, men nu har jag helt plötsligt en hel låda överfull med prydnassaker kvar. Undrar var dom stod tidigare!?
  Det ser så vilsamt och vackert ut med allt det vita hos er. Jag har väl förmodligen tröttnat på färg efter perioden med allt rött här hemma. Och det måste vara betydligt bekvämare med vitt.....det är ju inte så säsongsbetonat!?

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...