tisdag 15 januari 2013

Tulpanens dag!

Tänk, nu är vi redan inne i tulpantiden, och idag är det Tulpanens dag! Så om du ändå har tänkt att köpa tulpaner den här veckan så tycker jag du skall unna dig en bukett idag! Det skall jag göra, på hemvägen från jobbet. Perfekt för sen är jag ledig på onsdag och har fräscha blommor att njuta av då!

Vad passar bättre denna dag än att utnämna tulpanen till månadens favoritväxt! Åtminstone är den det hos mig. Jag tycker den kommer som en härlig frisk fläkt så här på nyåret, julen är utstädad och man vill ha in lite nytt och fräscht, vilket man får om man tar in en bukett tulpaner.
Bildkavalkaden är ett axplock av tulpaner som jag unnade mig i fjol. Unna sig, det skall man göra tycker jag, unna sig det man tycker om, och om det inte kostar skjortan och inte är farligt för midjan, vad finns det då för hinder? 11 kommentarer:

 1. Härligt med tulpaner
  fina bilder
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 2. Tulpanens dag, oj det har jag missat. Får nog köpa och ge min man som är en riktig snälling och hjälp-reda för mig.
  Men även du får en bukett av mig, tankens makt är stor.

  Må väl/ Eva

  SvaraRadera
 3. Tulipanens dag har vi ikke her i Norge, men jeg har vært svensk et par år, så jeg kjenner den. For min del kunne det vært tulipandag hver dag:-)

  Gratulerer med dagen!

  Brita

  SvaraRadera
 4. När är det tulpandags? Jo, alltid! Går inte att få för många av dessa härligheter.
  Hej från Törnrosa

  SvaraRadera
 5. Där fick jag en dos tulpaner, tack för det! Jag har ju lite långt till blomsterhandeln och har inte varit ute och åkt bil idag så jag har inte köpt några, men nu fick jag se jättefina!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 6. Hade ingen aning om att det var tulpandagen idag..tyvärr inga köpta här. Ha en bra dag. Kram Veronica.

  SvaraRadera
 7. Tack för din kommentar! Och jag hittade bilderna såsom du skrev. Men just nu har jag fixat, nåja, med hjälp av min O, Chrome och det fungerade bra. Får hålla tummarna!
  Hej och tack igen.
  Törnrosa

  SvaraRadera
 8. Asch, mitt huvud. Jag är inte bara dålig på datorer, mitt minne är dessutom urdåligt. Skulle ju skriva också hur jag fick Chrome. Skrev in "Chrome" i sökrutan på Google och då kom det upp "Instalera" eller dylikt. Så tryckte jag där och bara följde anvisnigarna, med lite sponsring bakom ryggen av min man, alltså. För ibland blir jag så feg att trycka mig vidare eller fattar nada vad som står och vad jag ska göra. Men det var inte speciellt svårt den här gången. Så om du försöker, ska det nog gå bra. Hör av dig egen annars.
  Hej och Kram.

  SvaraRadera
 9. Eller hur! Tulpaner är inte farligt för midjan, så det är ju jättebra. :-) De orangea tulpanerna är ju för läckra.

  SvaraRadera
 10. Jättefina tulpaner du visar! Ja, vad skulle man göra utan tulpaner så här års?
  Ha det fint,
  Carina

  SvaraRadera
 11. Så fina och många olika sorters tulpaner! Och visst är tulpanen perfekt som månadens favorit. Jag är en turgumma och fyller år i januari, alltså brukar jag få just tulpaner då.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...