söndag 24 mars 2013

Månadens bild


Så, nu börjar även jag med Månadens bild, som jag har sett många andra bloggare göra. Alltså att man tar ett foto en gång i månaden vid samma plats, för att följa årstiderna och växtligheten. Nu tycker ni kanske att det är lite sent att börja med det i mars, men faktiskt har jag tagit ett foto i januari och februari också, jag är bara lite sen med att få till det här på bloggen...
 
Har gjort en egen sida med Månadsbilden 2013 som ni hittar uppe under headern, där kan ni kika hur det såg ut i januari och februari. Den här marsbilden tog jag för nån vecka sen, borde kanske ha tagit en ny idag, och då hade ni sett en bild med vitt över hela gräsmattan...trist men så är det. Nu håller jag tummarna för att i alla fall aprilbilden kommer att vara helt fri från snö!

5 kommentarer:

 1. Själv började jag med månadsbilder i november. Sorgligt nog har motivet inte ändrats nämnvärt de senaste tre månaderna. Jag inbillade mig att aprilbilden skulle innehålla lite krokusar men just nu ser det mörkt ut. Den här vintern tar visst aldrig slut.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Kul med månadsbild! Tråkigt nog händer det inte så mycket därute, hos mig kommer det med högsta sannolikhet att vara vitt på april-månadsbild också! Mycket trist!
  Ha en fin kväll!
  Kram
  Margot

  SvaraRadera
 3. Bra idè med månadsbild! Sen kan man inte påstå att den är sååå kul;) Hade varit roligare om snön var borta!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 4. Ja nu hoppas vi på lite roligare månadsbilder framöver:)

  Ha det fint, kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 5. Visst är det roligt att följa årstiden på en plats ... Nu borde det hända lite till nästa gång. Kraaaaam Pia

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...