söndag 7 april 2013

Trädgårds- och bomässa

Den stora Trädgårdsmässan äger ju rum i Stockholm nästa helg. Men här behöver man inte åka över ån efter vatten över sjön för att komma till en trädgårdsmässa inte. Vi har vår egen bo- och trädgårdsmässa denna helg, vid Wisby Strand.

 

Några fina montrar...

...och så några föreläsare. Bo Rappne från Äntligen Hemma skulle ha varit föreläsare på lördagen, så därför tog jag mig ner dit, men se Bossse hade skrivit fel i sin almanacka och trodde inte att han skulle vara där förrän på söndagen, så söndagens föreläsare Simon & Tomas fick rycka in istället. Jag hade först tänkt sticka ner på söndagen igen för att lyssna på Bosse men så bestämde jag mig att nehej, kan han inte passa tiden så struntar jag i honom...SÅ roligt är det inte att cykla Gutebacken upp två dar i rad.
 
före                                                            efter

före                                                                  efter
...så jag rensade i några rabatter i stället. Kanske inte ser så jätteroligt ut på efterbilderna heller, men snart så!
 
På tal om Stockholm så bär det av dit i morgon, dock inte på Mässan utan lite "vanlig" shopping! Skall dit med mina systrar och det brukar vara skoj!
 
Ha det så gott mina vänner!

8 kommentarer:

 1. Fina bilder från mässan, skönt att ha en sån på nära håll:) Fint det blev på "efter" bilderna i rabatterna, nu längtar jag också efter att få börja med rabattrensning! Idag fick vi lite nysnö här fast den försvann snabbt!
  Ha en fin ny vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är visst små-mässor lite här och var nu. Det var mässa här i Kristianstad i helgen också, men jag for aldrig dit. Ägnade mig åt trädgårdsarbete istället. Man vill komma igång nu, även om det är lite kylslaget.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Alltid kul med mässor, särskilt vid den här tiden innan allt sätter igång i hemmaträdgården. Ha det så kul i Stockholm. /Anette

  SvaraRadera
 4. Bra ö reder sig själv med egen mässa, det tycker jag var bra! Och så fick du rensat din rabatter pga/tack vare att Rappne villade bort sig där i papiren!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Det låter bra med en egen mässa :)
  Jag var på Trädgårdsmässan i Malmö i början på mars, härligt att se alla underbara växter.
  Ha det bra.
  Annika

  SvaraRadera
 6. Haha, det gjorde du rätt i, betala tillbaka med samma mynt,fniss....härligt med egen mässa och vad härligt med shopping tillsammans med systrarna! Sådant förgyller livet!

  SvaraRadera
 7. Härligt när man kan börja "städa" i rabatterna. Ha det så kul i storstan. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 8. Antar att du fortfarande är kvar i stant, hoppas du riktigt trevligt och kul!
  Missade mässan helt, vilket var urtråkigt eftersom jag är bekant med Bosse Rappne (vi i bonsaisällskapet hade alltid våra lokala träffar hos honom). Hade varit kul att morsa på honom, men jag hade väl förmodligen också åkt dit fel dag. Och inte hade jag åkt till Visby 2 dagar i sträck inte, så kul hade det väl inte varit. Fast det är klart, Simon & Thomas hade man ju gärna hört också!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...