onsdag 19 juni 2013

Egentid

Just nu har jag egentid i några dagar. Både maken och yngsta dottern är iväg på fastlandet så det är bara jag och tonåringen hemma. Och hon är väl som tonåringar är mest - vänder på dygnet, är med kompisar eller befinner sig i sitt rum... så som sagt, en del egentid blir det ju...=)


Och jag måste ju erkänna att det är skönt att vara ensam ibland. Göra vad som faller en in. I går åkte jag en sväng ut på landet igen, och kikade på ännu en fin trädgård, denna gången var jag hos Inger i Sanda. En liten "nätt" trädgård på (vad sa hon - 6000 m2 ?)! Ursäkta bildkvalitén, men jag hade bara mobilen med och så blev det visst lite motljus.
På kvällen var jag ute och njöt i min egen trädgård, det var stilla och ljuvligt och jag ville inte gå in, men till slut fick myggen in mig ändå. Här är det rosen Constance Spry som har slagit ut.
 

Nu skall jag ta mig en morgonpromenad, sen frukost och morgontidningen. Sen får vi se vad jag hittar på idag. Ikväll skall jag hämta maken vid flyget och dottern vid båten - och hela familjen är åter samlad!

6 kommentarer:

 1. Riktigt skönt ibland med egentid. Ja, nästan alla tonåringar är lika , hihi, din låter som min :)) Constance Spry är riktigt fin.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, blommar din Constance!! Så vacker!! Min frös ju ner helt, så då blommar den nog inte i år.
  Jag gillar inte när sambon är borta över natten, svårt att sova och det blir inte som vanligt:).
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Kan vara skönt med lite egentid ibland! Kul att hämta inspiration från andras fina trädgårdar! Inte illa om man fick ha en liten "nätt" trädgård på 6000m2, då skulle det inte vara någon platsbrist:)) Underbar blomning på din Constance Spry, här hoppas jag på i alla fall lite blomning på CS trots ganska mycket nedklippning!
  Ha en skön dag!
  Kram Margot

  SvaraRadera
 4. Constance Spry riktigt läcker som en liten marzipanros
  skönt med egen tid fast numera har jag ju alltid det
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 5. Oj, vad det blommar hos dig. Så fint.

  Jadu, vi hade vår ena katt på djursjukhus i fem dagar och höll på att svimma när fakturan kom. TUR man har försäkring annars hade vi blivit ruinerad.
  Det är exotic perser i vår lilla lurvtuss.

  Kram Teres

  SvaraRadera
 6. Jag förstår att egentiden är skön, den behövs.
  Jag har så mkt 'egentid' nu att jag vill ha lite bus omkring mig,
  därför finns det tre barnbarn på besök, de har sommarlov.
  Men jag vet att de snart sticker igen, då blir samvaron intensiv.

  Trevlig midsommar önskar/ Eva

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...