lördag 6 juli 2013

Att ha semester är ingen semester precis...!

 
Här duggar inläggen tätt minsann. Ni kan ju inte tro att jag har något annat liv, än blogglivet...men se där har ni fel. Bland annat målar jag bord, bänkar och blomlådor....och så staket, på tvären och längden... måla, måla...det är livat värre det. Not.

På tvären är klart, nu är det längden kvar...och långt är det... (det här visar jag bara för att ni skall tycka lite synd om mig... för det här tycker jag verkligen inte är roligt...) (förresten, tycker ni inte att det skulle vara snyggt med en rabatt här längs med hela staketet?)

Här kröp jag omkring i går, i rabatten och försökte att komma åt, med humlorna surrande bland stäppsalvian.
 

...har kommit hit, och skall ut alldeles strax och fortsätta. 
just den här biten är klar, men visar en förebild. Maken gräver upp och lägger plattor innanför grinden, så visst har vi ett liv - ett arbetsliv =)
 
Men sen är det faktiskt lite skönt att sätta sig vid datorn en liten stund på kvällen, och ibland en liten stund på morgonen. Något tevetittande blir det däremot inte, det brukar bli lite datortid innan kudden istället.
Nu - ut och klippa gräs, sen måla!

7 kommentarer:

 1. Visst är det trist att måla staket, men oj så fint ni kommer få det när det blir klart!/ Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Att måla just staket är den tråkigaste syssla jag vet! Vårt staket hade nog gärna fått en strykning men jag vill inte... Jag hoppas att om jag inte nämner det så kanske maken gör det när han har semester ;) Jag vill inte "slös" de få lediga dagar jag har på staketet.
  Ha det gott / Kram gittan

  SvaraRadera
 3. Här målas det altanräcke ;) Jobbigt, men fint blir det. Längtar tills det är klart såå jag får fika därute snart.. Kram.Åsa

  SvaraRadera
 4. I den här familjen är det jag som står för målningen. Vad gäller ditt staket, så roa dig med att räkna ut totalt hur många kv.meter det blir. I vilket fall som helst blev det supersnyggt. Jag hade nog anlagt någon sorts rabatt, annars kommer väl den "oönskade" rabatten. Ogräs kan ju t.o.m. nästan växa genom sten. I går fick vi 60 mm regn på nån timme!!!! Ha en trevlig helg.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tänk vad lite färg kan göra :)
  Det blir så fin med det vit målade staketet, duktig du är.
  Ha en fortsatt härlig sommar.
  Annika

  SvaraRadera
 6. Oj vad du jobbar på, fullt upp men mycket snyggt blir det!!
  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 7. Haha rubriken stämmer så himla väl in på mitt liv också. Ingen vila alls trots att man är ledig, det är alltid så mycket som man vill hinna med under dessa få veckor att man knappt hinner ta den paus som man egentligen allra mest behöver.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...