onsdag 30 oktober 2013

Lugnet efter stormen

Stormen Simone har dragit förbi, och idag och säkert en tid framöver kan vi läsa om hennes framfart i tidningarna. Här på Gotland hade vi vindar med upp till 36 meter per sekund på vissa ställen, och en hel del strömavbrott.
Hemma i min trädgård bröts en gren av från pilen, det var allt! Skönt, jag var faktiskt lite orolig där på natten, när det knakade i huset... man blir lite påmind om sin litenhet här i världen... och att vi ändå är förskonade här i Sverige, tänk vad många naturkatastrofer som gör folk hemlösa och skadade runt om på vårt jordklot... 
Nu har i alla fall lugnet lägrat sig här hemma, några av träden gapar tomma från löv, vilket inte gräsmattan gör längre =) Och idag verkar det bli en solig och fin höstdag.
Ha det gott mina vänner som tittar in här!

4 kommentarer:

 1. Jag trodde att jag skulle bli tvungen att gå ut i dag och räfsa bort dom nedfallna löven på framsidan, men som tur var så har det regnat.....*fniss* Inte dumt när man är tacksam för dåligt väder, men axeln känns faktiskt lite emlig idag efter allt räfsande!

  SvaraRadera
 2. Skönt att ni också klarade er ganska lindrigt. Mina föräldrar var utan ström i 24 timmar och min ene bror var utan i över 40 timmar. Inte så kul men visst, det kunde vara värre.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Skönt att det gick bra, tänkte på dig!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Då var beskärningen av pilen klar! Skönt att det inte blev mer. Idag blåser det dock här, ganska rejält men det är bara vanligt storm, sån som väl både du och jag är vana vid som har hav i närheten.

  Apropå himlen, ja, vad är det BAKOM där den tar slut......nej, ska vi inte ta och lägga ner dom bekymren, Det känns svårt nu!!!!

  Kramar på dig!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...