tisdag 31 december 2013

Årets sista dag...

Årets sista dag, det är allt lite nostalgiskt att tänka tillbaka på året som varit, knyta ihop säcken och samtidigt se framåt - vad är det som komma skall?

Omständigheter har gjort att vi inte kommer att fira vår nyårsafton med familjen vi firat med de senaste sex åren... Det känns både konstigt och sorgligt, jag saknar dem och vi har inte lyckats ta oss för något annat... det är lite speciellt det där med midsommar- och nyårsfirande - folk har sina traditioner och det är svårt att "bryta ny mark..." Ja, det är inte synd om oss på nåt sätt, det blir en stillsam hemmakväll med god mat, det är okej det med!

Nu vill jag tacka er alla för året som gått! Jag uppskattar verkligen att ni tittar in till mig!
 
Önskar er alla ett riktigt
Gott Nytt År!

9 kommentarer:

 1. Gott nytt år till dig på rosornas ö. Vad synd att det inte blev som det brukar i kväll, vi ska också fira i lugn och ro bara maken och jag. Synd att det är så långt annars hade vi ju kunnat skåla in det nya året tillsammans. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Nyårskramar till dej!
  Vi ses här nästa år!
  ha det gott!
  Lena

  SvaraRadera
 3. Min O och jag firar alltid nyår helt själva. Vill så göra. Det är vår alldeles egna och speciella kväll med champagne och skaldjur, efterrätter och mer champagne. Vi njuter och myser. Tända ljus, musik, mycket prat. Plus en del katter på pusshumör då och då.
  Kram och gott nytt år!
  Törnrosa

  SvaraRadera
 4. Det där med nyårsfirandetradition som bryts har vi också råkat ut för. Inte så kul och inte så lätt att starta nya traditioner då många har har sina rutiner sedan många år.
  Hoppas ni får det bra ändå.

  Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Vilken helt underbar tillbakablick nr 2 var också! Så fina bilder och man ser förändringen i tiden. Och så fick vi se valpisarna också - helt ljuvliga. Ja, barnen är också fina. Självklart. Men tänk att dom fick bo i hundgården, stackarna! Fast det hade nog jag också velat göra om vi hade haft valpar här.

  Nyårsfirande, ja, där har vi också genomgått en rockad och vi skall också vara hemma här och ta det lugnt och på något vis ser jag fram emot det också. Väldigt avslappnat och jag slipper hälla mig i en liten svart och så där.....fast det är ju festligt det också förstås.

  Då får vi fira i var sin sida av landet och Gott Nytt År!
  Agneta kramar

  SvaraRadera
 6. GOTT NYTT ÅR!
  Förr gjorde vi som ni, firade alltid tolvslaget med goda vänner/grannar ute vid vår soptunna som vi använde som bord när vi bjöd på skumpa. (*fniss*) Sen gick vi hem till dom och åt löjrom på rostat bröd och höll oss vakna i massor av timmar till.
  Mycket trevligt, men numera firar vi nyåret för oss själva med lyxmat och skumpa. En gång var vi hos goda vänner i Visby och det var inte kul för Penny.
  Tyvärr var det någon inne i byn som smällde av en massa raketer mellan 23 och 00,30 så Santos ville inte ens gå ut och kissa, utan låg bara och darrade tryckt mot oss. Men efter 00.30 var det lugnt, så då gick det bra igen!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 7. GOTT NYTT ÅR
  här firas det nyår med en skräck slagen hund
  men god mat och dryck blir det ändå
  maggan

  SvaraRadera
 8. God fortsättning 2014

  Kramiz Marianne

  SvaraRadera
 9. Jag är glad att vardagen börjar igen. Dessa helgdagar mitt i veckan, jobb hit o dit
  har gjort mig dag och vecko- 'vill' förvirrad.
  Nu ser vi fram emot ett härligt år.

  Gott Nytt År/ Eva

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...