söndag 5 januari 2014

Göra ingenting


Det gråtrista vädret fortsätter att förgylla tillvaron. Förgylla så tillvida att det är helt legalt att ligga på soffan och läsa en bok, strosa runt i mysbyxor och bara göra ingenting, eller fixa med nåt litet om andan faller på... ja, det är i alla fall ingen idé att gnälla över vädret för ingenting blir ju roligare av att man gnäller... Själv var jag rätt aktiv i både november -  med målning av vardagsrum och allt vad det innebär -  och så december med julfix och allt vad DET innebär... så jag känner faktiskt att jag behöver göra ingenting.

Idag var vi dessutom bortbjudna på söndagsmiddag, en sån där klassisk med stek, potatis, gräddsås och gelé... mmm så gott och så slapp jag ju laga mat!
 
Hoppas ni har en skön trettondagsafton!

5 kommentarer:

 1. Här blev det också en dag med att göra ingenting! Hamnade framför TVn och såg alla tre avsnitten på rad av "Fröken Frimans Krig". Riktigt bra sysselsättning en gråvädersdag som i dag! Men nog hoppas jag på några solstrålar i morgon innan vardagen tar fart!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 2. Har också jag haft en återhämtardag...=)

  God fortsättning...!!!

  Kram NInni

  SvaraRadera
 3. Låter skönt, fast jag är lite trött på att göra ingenting. Visst är det härligt med hyacinter i vas lite vårkänsla. Ha en bra dag kraam Pia

  SvaraRadera
 4. Åå vad gott med söndagsmiddagen.. Visst är det skönt att bara slappa ibland.
  Kraam

  SvaraRadera
 5. att inte göra något alls dagar är sköna
  kram
  maggan

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...