söndag 26 januari 2014

Upplysningens tid är nu


Visserligen går vi mot ljusare tider, men än behövs det elektriska ljuset inomhus. I samband med ommålningen i höstas, satte maken  -  med hjälp av elektriker förstås -  in två "spottar" i altandörren vilket ger ett behagligt sken. Elektrikern fick även hjälpa oss med att sätta upp två lampor ovanför matbordet, som får ersätta ljuskronan vi haft där. Lamporna har legat i förrådet sen förra våren, eftersom vi inte klarade av att sätta upp dem själva... Men den som väntar på nåt gott väntar tydligen på elektrikern... =)


I strålkastarljuset hamnade en liten söt Paula! Man får nästan lite blåsippekänsla, eller hur! 

9 kommentarer:

 1. Fina lampor, väl värda att vänta länge på! Och visst behöver vi en och annan blåsippa i väntan på de riktiga:)

  Ha en fin söndag.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Fint med dubbla lampor, hade det i köket innan. Ja belysning kan man inte få nog av denna årstid. Paulerna påminner väldigt mycket om blåsippor. Ha en fin söndag. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. En elektriker i byrålådan skulle inte vara så dumt att ha…
  Nu behövs det ljus i massor, men tack och lov så märks det både på morgonen och på eftermiddagen att dagarna blir lite längre för varje vecka som går.
  Kram M.E

  SvaraRadera
 4. Det blir aldrig för mycket med ljus, det behövs alltid och särskilt mer vintertid.
  En elektriker finns i huset, han är guld värd, sen finns flera i närmaste familjen så blir det större projekt i huset finns de.
  Jag älskar dessa sköna St. Paula, både enkla, dubbla och olika färger alla är vackra och blommar långvarigt. Jag har tänkt att föröka några, enkelt med att bara nypa av ett blad och direkt sätta i jorden.
  Må gott/ Eva

  SvaraRadera
 5. Det är så snyggt med spottar i altandörren! Och vilka fina lampor över bordet, snyggt med två.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Åh, vad jag önskar att jag hade en elektriker inom husets väggar. Det finns så mycket kul som man göra med belysningar och annat. Det blev jättesnyggt hemma hos er :)

  SvaraRadera
 7. Visst fick man vårkänslor av "blåsippan"! Mycket snyggt blev det med fin belysning, det gör väldigt mycket åt helheltsintrycket!!

  SvaraRadera
 8. Så jättefint och vårlikt det ser ut! Och blåsippor (!) är ju så fint!
  Elektriker är bra, vi kan heller inget sånt. Jag byter helst inte ens glödlampor. Höll jag på att skriva. Men nu kom jag på att man har ju inte glödlampor längre, eller hur! Det är LED och halogen och jag vet inte allt och andra wattar.....ja, jösses. Apropå yrken, jag är ju då inte lärare (som jag skrev i förra kommentaren) utan jurist och civilekonom med beskattningsrätt som specialitet. Var och hade, skulle jag nog skriva för jag fick tillfälle att sluta ganska tidigt, väldigt tidigt i livet, och sen blev alla gamla föräldrar krassliga så jag tog mig aldrig ut på arbetsmarknaden igen. Jag steg utav ekorrhjulet och vi flyttade till landet och jag stortrivs. Vi har inga barn (självvalt) så jag har aldrig varit hemma med barn, så jag njuter verkligen av att göra sånt som jag aldrig hade tid med tidigare. Jag arbetade tvåskift då, helger också, så jag har räknat ut att jag gjort mina timmar!!! Och nu är jag för gammal, född 52. Och jag har glömt allting, det är ju liksom färskvara.
  Oj, vad det blev långt och tradigt, det var inte meningen.Men jag kom att tänka på att jag svarade lite noschigt igår.
  Kramar
  Agneta

  SvaraRadera
 9. Snyggt med spotlight,över dörren,o fina lampor över bordet.Sankt Paulan är en underskattad blomma .tycker jag,den är så söt o lättskött.

  Ha det gott.
  Kramiz Marianne

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...