måndag 14 april 2014

Skön vecka!Vilken härlig vecka, jobba måndag och tisdag och halva torsdagen, såna veckor borde vi ha fler av! Nu har jag alltså avverkat nästan halva arbetsveckan ;) 


Det blir inte så mycket påskpynt här hemma, men ris och fjädrar, och så några gamla trotjänare kommer fram varje år. Bland annat den här skålen i form av en höna. Barnen påminde mig om att i den där brukar det ligga godis i under påskdagarna... jaja, vi får väl se om hon värper nåt i år med! 

7 kommentarer:

 1. Det låter som en lagom lång arbetsvecka. :-) Hoppas att du får massor av sol så att du kan njuta riktigt ordentligt under ledigheten.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Åh va fint du pyntat!
  Och på tal om grus så är det himla smidigt att ha egen traktor med vagn till just det, vi kommer ju behöva ett lass vi med!
  Självklart visar jag bilder både under arbetet o även när står klart...!

  Ha det fint!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 3. Så snällt av barnen att påminna om godiset!
  Ditt ris med pynt och fjädrar matchar verkligen tapeten perfekt.
  Ha en fortsatt skön vecka.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Vilka otroligt söta ägghängen dom som går i bronsbrunt! Läckert! Jag måste se om jag har något påskpynt, jag tror att jag möjligen har något......dags att ta fram det nu! Gästerna som kommer i helgen kanske skulle uppskatta om det var lite fint här......
  Oh, du har fått ett lass grus, det är sånt som jag tycker om, man kan aldrig få för mycket grus, sand och framför allt inte för mycket jord. Det är något som gör att jag känner mig rik när jag har mycket jord!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Det räcker med ett ris så är det absolut pyntat. Du har ju gjort det så himla fint. De små prickiga fjädrrna från pärlhönsen passar ju dessutom jättebra ihop med de bruna. Läckert!

  Önskar dig en fin påskhelg
  /Anette

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...