måndag 23 juni 2014

Fler trädgårdar

Den årliga trädgårdsveckan är slut för denna gång. Jag har kikat runt i en hel del trädgårdar. Förra söndagen gick jag med på innerstansrundturen, och fick kika in i några fina små trädgårdar bakom planken. Här i innerstan finns nog många små guldkorn som man aldrig lyckas få se, då de flesta har höga plank som döljer vad som finns där bakom. 

Här fanns det några riktigt fina och mysiga små trädgårdar, jag tror den här blev min favorit...
...men den här var också fin, med bland annat ett stort mullbärsträd och ett vackert blommande magnoliaträd! 


...och den här var rolig att få se, den har Ada Block en gång skapat, Gotlands första kvinnliga apotekare, hon som också ägde Petesgården (numera museum).  

Och igår styrde jag kosan ut till Slite på östra Gotland, där det fanns fyra trädgårdar som öppnade sina grindar. 

Fyra trädgårdar med olika stil, åh vad det är roligt att kika runt hos andra! Vilken tur att det finns folk som är modiga och låter oss andra få kliva in och titta! Själv är jag nog för feg, och för självkritisk... 

6 kommentarer:

 1. Oj vilka fina trädgårdar! Ser så mysiga ut.

  Ha en fin måndag!

  SvaraRadera
 2. Så läckra rum! Önskar att man skulle ordna en rundtur bland innegårdarna här också. Fast Gotland är ju alltid Gotland i en klass för sig!
  Ha det fint
  Anette

  SvaraRadera
 3. Fina trädgårdar. Det är fantastiskt roligt och inspirerande att titta in i andras trädgårdar. Det döljer sig så mycket fint bakom häckar och plank.
  Ha det bra!
  Malin

  SvaraRadera
 4. Vilka fina trädgårdar du besökt. Gillar särskilt den sista bilden. Då snyggt med all sten.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Oj vad roligt att få tillfälle att se så många fina trädgårdar! Att se hur andra skapat sina trädgårdar är verkligen inspirerande. Och vad vackert det är med natursten i gångar m.m.

  SvaraRadera
 6. Extra kul att få kika in på innergårdar som man verkligen inte kan se i vanliga fall. Gillade också din favorit, ser riktigt fin ut!
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...