onsdag 25 juni 2014

Framför altanen


Tja, ni har väl sett före- och efterbild på denna bit framför altanen förut, men så hittade jag denna bild från 2011, då ännu inte rosen var planterad. Redan då funderade jag på vad jag skulle hitta på med den här biten, men det dröjde alltså tills i år innan vi tog tag i det. 

Nu

juni 2013
Den här sidan om altantrappan har sett ut så här i ganska många år, med kullersten vilket jag har gillat, och egentligen skulle jag väl kunnat tänka mig kullersten på bägge sidor, men kullersten växer inte på träd... Och så behövde jag ju mer kullersten i våras till ett annat projekt, och eftersom vi grusat upp på andra sidan tänkte jag att det kan väl lika gärna se likadant ut på bägge sidor. 


Nu.
Så fick det bli - kullerstenen flyttades till det andra projektet och detta grusades upp - två flugor på smällen alltså! På den här sidan har jag schersmin, trädgårdspraktry, en ros och en bolltistel.ros Imperial Palace


7 kommentarer:

 1. Precis som dig så gillar jag kullersten, men du hade helt rätt i att det blev snyggare - ännu snyggare - med samma grus på båda sidor. Och det har blivit kanontjusigt med rosen nedanför altanen.....men den kan du väl inte ha planterat i år!?
  Här är det mastodontjobbet att rensa planen och infarten på gång. Vi (alltså mesta delen jag) har kantskurit runt planen, men själva infarten har jag låtit vara "vild". Gräset och ogräset växer nämligen nästan över den, så där får vi nog börja med lite mer hårdhänta saker. Som att spruta med gift! Så just nu är Rolle ute och sprutar med ogräsättika. Själv hade jag nog föredragit Round-Up men man vågar ju inte klaga!!! *fniss*
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också kullersten men måste erkänna att jag tycker att det blev ännu snyggare med grus även där. Det gav ett lugnare intryck på något sätt - jättefint!
  Kram gittan

  SvaraRadera
 3. Hos oss har gräsmattan fått "flytta ut" och grus har lagts dit istället. Ja, inte helt. En liten plätt är kvar och kommer så vara (kanske minskas liiite till). Så dina bilder är helt i min smak :)

  SvaraRadera
 4. Följer dina före-efter-bilder i inlägget och tycker som du att kullersten är kanonsnyggt! MEN att ha gruset på båda sidor blev kanon och gav en helhet och ett lugn! Använd du kullerstenen till ditt andra projekt, säkert genomtänkt och det bästa!
  Ha det gott!
  Annika

  SvaraRadera
 5. Oj oj, så himla bra det blev! Ett riktigt "lyft". Och faktiskt, mycket snyggare med gruset när man kan jämföra. Liksom mjukare intryck, trots att det är sten i båda fallen.
  Så länge sedan vi hade kontakt. Jag blev jätteglad när jag fick din kommentar hos mig idag. Har inte bloggat speciellt flitigt det sista året, varken lust eller ork har funnits. Blir i perioder. Hoppas den här nu håller i sig.
  Kram från Törnrosa

  SvaraRadera
 6. Så fint du har det! Jag gillar verkligen grus, växterna gör sig fint mot gruset och det är väldigt snyggt som du gjort, att göra små stilleben på gruset med krukor och stenar. Det ser klassiskt och snyggt ut. Ha det så gott/ Kram Titti

  SvaraRadera
 7. Så mycket snyggare nu än "före"! Verkligen fint tycker jag. Blev nog lite kär i de där bilderna :).

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...