måndag 16 juni 2014

Härliga måndag!


 
...måndag morgon, men vad gör väl det när man är ledig... ;) Nu har korgstolen åkt ut på altanen. Här skall jag sitta och läsa, både trädgårdstidningar av nyare och äldre modeller (ja, dom kan man läsa om många gånger!) och böcker som har lånats hem från bibblan, lagom till semestern. Eller så sitter jag bara och njuter av att vara ledig, 

och tittar på ägorna...;) 

11 kommentarer:

 1. Underbar utsikt, där förstår jag att du kan sitta och titta på "ägorna" och bara njuta!
  Själv har jag lite svårt att bara sitta...man upptäcker alltid något man måste "ta hand om" och så är man på gång igen. Ibland är jag tvungen att tvinga mig att sitta kvar ett tag, man kan ju inte rensa ogräs jämt! Men i din fina ogräsfria trädgård så har inte du det problemet tror jag!!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Lyckliga du som kan sitta där och njuta! Hoppas solen må lysa sådär lagom över dig hela semestern! Och så ser jag fram emot att få njuta av dina pioner... du brukar ju visa godingarna när de blommar:)

  Ha det gott!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Härligt! Skulle gärna sitta där och mysa:)
  Ha en fin midsommarvecka
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Det ser vilsamt och rofyllt ut, även sittplatsen under trädet. Lyckliga vi som har ägor att titta ut över. Inte sant?
  Trevlig semester!
  Luna

  SvaraRadera
 5. Där ser väl perfekt ut att sita och spana ut över växtligheten! Jag tränar ständigt på att sitta still men lyckas dåligt. Det finns ju alltid en massa "ska bara..."

  kram louise

  SvaraRadera
 6. Låter härligt! Ungefär så tänker jag mig mina dagar också. Idag och igår har varit riktigt lata dagar. Mest bara läst och strosat en runda eller två. Härligt!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Ser så skönt och rofyllt ut. Korgstolar är så mysiga. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 8. Det ser helt underbart ut där på verandan i sol-skugga, bland hostorna! Där skulle jag också kunna tillbringa mycket tid!
  Ha en fin vecka!

  SvaraRadera
 9. Där sitter du bra! Och det är så skönt att verkligen sätta sig ner och titta och njuta! Böcker är trevligt sällskap.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 10. Härligt att kunna utbrista som i din rubrik. Det kan jag snart också. Bara en arbetsdag kvar, sedan ska jag njuta!

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 11. Perfekt semestersyssla! Att sitta och läsa trädgårdslektyr och då o då se ut över ägorna, det är livet på en pinne. Ha en skön semester och njut av sommaren/ Kram Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...