onsdag 11 juni 2014

Ogräsfri trädgård..?


Tack för alla fina kommentarer om min trädgård! Även om jag blir lite generad... inte är den så ogräsfri som Susie skrev... ni skulle bara veta... och sådär värst genomtänkta rabatter vet jag inte heller, det flyttas och ändras här med, man är ju aldrig helt nöjd. 

Men visst är det roligt att få uppskattning, och jag har ju inte så många IRL som är intresserade av växter och trädgård. När mamma levde tog vi alltid en liten tur i varandras trädgårdar varje gång vi sågs så här års, och kikade på vad som hade hänt sen sist, det kan jag sakna... Men att visa trädgården på bloggen känns tryggt och bra, man visar bara det man vill visa, plockar undan fula grejer som ligger och skräpar och vänder kameran åt det håll som det är ordning ;) 

Må gott i den vackra försommaren, och tack för att ni kikar in här! 

6 kommentarer:

 1. tack för en fin rundtur! Jag håller med dig angående att det är skönt att inte "måsta" visa upp det man inte vill på bloggen. :)

  SvaraRadera
 2. Ogräs har nog de flesta i sina trädgårdar (tror jag?) men det är ju sällan det man väljer att visa. Det är liksom inte så inspirerande :). Vi väljer väl oftast att visa där det ser rensat och ganska fint ut kanske. Jag tycker du ser ut att ha jättefint!

  Trädgårdsintresserade vänner har jag inte heller så många. Det är därför väldigt inspirerande och givande för mig med bloggarna.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Ogräs? Vad är det? Förmodligen ALLT som är så grönskande fint i min trädgård...kirskålen blommar och allsköns konstigt gräs växer överallt! Det är ett heltidsjobb att hålla trädgården i trim och den tiden har man inte...grönt är skönt - med eller utan ogräs!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 4. Vilken trädgård har inte ogräs,sen är ju frågan.Vad är ogräs?Den vackra fingerborgsblomman i "fel"rabatt eller den förhatliga kirskålen,som är så vacker i en sommarbukett.Svaret finns i betraktarens ögon.

  De flesta trädgårdsvännerna finner man i bloggarna,så roligt o se hur andra har det o få lite inspiration.

  Ha det gott.

  Kramiz Marianne

  SvaraRadera
 5. Missade tydligen ditt förra inlägg. Åh så fint du ar. Ja visst är det bra med bloggen där man kan visa precis det man vill. Det som är finast. Mamma och jag skrotar ofta runt i varandras trädgårdar. Förstår att du saknar det. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 6. Det är en glädje att se trädgårdar som sköts om med sådan kärlek

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...