torsdag 10 juli 2014

En liten pärla på landet!

 
Så inleds beskrivningen av Berså i White Guide, och det är bara att skriva under på! En riktig pärla har det blivit, det gamla kapellet, som är både café och inredningsbutik.

Efter en dag på stranden så behöver man en fikapaus, och vad passar bättre än att svänga in på Berså? Och om så pappsen bjuder oss barn och ett gäng barnbarn på fika så inte säger man nej ;) 


Här fikar man på udda gamla koppar och fat, ljuvliga hembakta pajer.... 

...och den här vaniljbullen, den är "to die for"

...påtår finns ute i trädgården så här års, och vatten till törstande hundar! ... och förstås måste man ta sig en tur runtom i butiken också, här finns mycket vackert och alltid hittar man något man inte visste att man behövde... och visst följde det med en påse hem den här gången också...;) 

ps: kika gärna in på Marias jättefina blogg också, där kan ni även hitta en länk till Bersås webbutik, för er som inte har vägarna förbi! 

2 kommentarer:

  1. Har ännu inte varit o besökt Berså, måste bli av i sommar, ser så mysigt ut.

    Ha det gott i sommarvärmen

    Kram Marianne

    SvaraRadera
  2. Berså hade jag spanat in innan Gotlandstrippen, men det var först sista dagen när vi väntade på färjan som vi gjorde ett besök där. Tyvärr var magen full efter en lunch/middag på Leva innan så det blev inget fika. En liiiiten påse hade jag dock med mig hem! :)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...