tisdag 1 juli 2014

Hemma på vår gata i stan...

...går livets sin lugna lunk, medan "vansinnet" pågår några kilometer bort...(Almedalsveckan tänker jag på då...*ler*.) Maken gräver och skyfflar grus (ja, vi skall ha mer grus...!) och jag läser en bok. Det småtrista vädret, en envis förkylning som gör att jag inte orkar ta tag i något större, samt att trädgården så här års faktiskt klarar sig rätt mycket själv, gör att jag tar mig tid att läsa. Det kräver inte så mycket mer än att hitta en skön plats och ett par läsglasögon ;)

Nu går vi in i juli. Både maj och juni gångna, "mina" månader.  Halva min semester är dessutom gången. Vart tog den tiden vägen? Och vart tog juni vägen? Borde jag vara stressad? Jo, kanske, det är lite tråkigt när den vackraste tiden redan är gången, och dessutom att vädret inte varit på topp. Men nej, ingen idé att klaga. Och vackert är det ändå! Och juli kanske bjuder på skönt väder, dagen har i alla fall börjat lite lovande, i alla fall inget regn och solen skymtar fram då och då....

Och se där, här har man minsann blivit lite inspirerad av de öppna trädgårdar jag varit runt i, vilket inneburit att jag vill ha mer pynt i trädgården! Om ork finns i eftermiddag får det bli en sväng ut på landet. Kanske att man hittar en loppis med något roligt? 

Men först skall jag läsa lite till. 


"Tänk vänliga tankar om andra så fyller du dig själv med vänliga känslor". Susanne Zachau

3 kommentarer:

  1. Jag undrar också vart maj och juni tagit vägen... Försvann de nånstans mellan alla jag-ska-bara...
    Sol men lite svalt här i småländska inlandet. En stund med en god bok låter som en bra idé.
    Krya på dig
    Anette

    SvaraRadera
  2. Låter som en härlig semesterdag! Visst försvann maj och juni så otroligt fort, hoppas juli stannar lite längre.
    Ha en fortsatt skön semester
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Ja visst tiden går fort, det är lika år efter år.
    Krya på kram/ Eva

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!